Page 1 of 1

Problem

Posted: 05 Feb 2019 21:34
by bolo10
Wybija mnie do pulpitu, pasek nie dochodzi nawet do połowy

Re: Problem

Posted: 05 Feb 2019 22:23
by Vøytek
Problem z RusMap, najwyraźniej masz przestarzałą wersję albo brak jakiegoś fixa. Popatrz po istniejących tematach, parę razy ostatnio ktoś komuś pomagał z RM czy innymi mapami.

Re: Problem

Posted: 06 Feb 2019 14:58
by bolo10
Vøytek wrote:
05 Feb 2019 22:23
Problem z RusMap, najwyraźniej masz przestarzałą wersję albo brak jakiegoś fixa. Popatrz po istniejących tematach, parę razy ostatnio ktoś komuś pomagał z RM czy innymi mapami.
Dzięki za pomoc. Jest już nowy RusMap 1.9?

Re: Problem

Posted: 06 Feb 2019 15:32
by Dawid2849
Nie ma jeszcze.
Jeżeli chcesz Rusmap na 1.33 to potrzebujesz fixów.
Ten podmieniasz z domyślnym defem - https://sharemods.com/i9n3ltdaedbg/RusM ... 1.scs.html
A tan ustawiasz nad wszystkimi mapami - https://sharemods.com/ulcue1urqh9o/pm-l ... 4.scs.html
oraz pamiętaj o tym by urzywać tego polączenia PM227_RM_v131_roadconnection.scs, PM230_RM_v131_roadconnection.scs jest zbugowane.

Re: Problem

Posted: 06 Feb 2019 16:18
by bolo10
dawid2849 wrote:
06 Feb 2019 15:32
Nie ma jeszcze.
Jeżeli chcesz Rusmap na 1.33 to potrzebujesz fixów.
Ten podmieniasz z domyślnym defem - https://sharemods.com/i9n3ltdaedbg/RusM ... 1.scs.html
A tan ustawiasz nad wszystkimi mapami - https://sharemods.com/ulcue1urqh9o/pm-l ... 4.scs.html
oraz pamiętaj o tym by urzywać tego polączenia PM227_RM_v131_roadconnection.scs, PM230_RM_v131_roadconnection.scs jest zbugowane.
Jak używam połączenia PM227_RM_v131_roadconnection.scs to wywala do pulpitu a te drugie połączenie nie wywala, to chyba się mylisz

Re: Problem

Posted: 06 Feb 2019 16:37
by Dawid2849
Mi tam to stare działa, mam taką kolejność (od góry do dołu)
Promods Legacy Compatibility fix
PM227_RM_v131_roadconnection
RusMap Map Package
RusMap Model 2 Package
RusMap Model Package
ProMods Definition package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 3
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 1
ProMods Assets Package
RusMap Def Package

Re: Problem

Posted: 06 Feb 2019 16:41
by bolo10
dawid2849 wrote:
06 Feb 2019 16:37
Mi tam to stare działa, mam taką kolejność (od góry do dołu)
Promods Legacy Compatibility fix
PM227_RM_v131_roadconnection
RusMap Map Package
RusMap Model 2 Package
RusMap Model Package
ProMods Definition package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 3
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 1
ProMods Assets Package
RusMap Def Package
Ja mam prawie tak samo tylko że bez tego Promods Legacy Compatibility fix i ten co masz PM227 nie mam tylko PM230, i żadnych błędów nie zauważyłem w grze

Re: Problem

Posted: 06 Feb 2019 16:58
by Dawid2849
Musisz pobrać legacy compatibility fix bo bez niego może ci gra wywalać
Tutaj masz link: https://sharemods.com/ulcue1urqh9o/pm-l ... 4.scs.html
i wtedy używaj road connection co ci poleciłem, bo to połączenie nie ma słupów na środku drogi Siedlce - Brześć (Brest)

Re: Problem

Posted: 06 Feb 2019 17:07
by bolo10
dawid2849 wrote:
06 Feb 2019 16:58
Musisz pobrać legacy compatibility fix bo bez niego może ci gra wywalać
Tutaj masz link: https://sharemods.com/ulcue1urqh9o/pm-l ... 4.scs.html
i wtedy używaj road connection co ci poleciłem, bo to połączenie nie ma słupów na środku drogi Siedlce - Brześć (Brest.
Ok, dzięki