ETS 1.34 [PROMODS 2.33+POLAND REBUILDING 2.3.1]+[Roextended 2.0+Rusmap 1.8.1]+[SRmap 7.8.0]

User avatar
waldek00
Posts: 153
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

01 Mar 2019 15:53

marmat wrote:
01 Mar 2019 13:06
Wszystkie warunki mam spełnione.
Korzystałem z podanych przez Ciebie linków, pobrałem fixa, układałem w różne sposoby i dalej lipa.
3 dni się z tym bawię i już nie mam siły :/
Specjalnie dla ciebie utworzyłem nowy profil,gdzie bez problemu gra się załadowała.
A tu są ustawienia map
https://zapodaj.net/2ef4a8695c5a1.bmp.html
https://zapodaj.net/0bad8f2a0b8b3.bmp.html
i scren map
https://zapodaj.net/c8d8b185825a4.bmp.html
Jak by nadal nie poskutkowało to pobierz na nowo Rusmap-a.
Jeszcze jedna bardzo ważna wiadomość.Gra musi być oryginalna,nie piracka.
PIRATOM NIE POMAGAM.

Rassmuser922
Posts: 5
Joined: 16 May 2018 17:57
Donation rank:

03 Mar 2019 12:23

A jak ja mam tylko ProMods v2.33 i POLAND REBUILDING 2.3.1, pobrałem też Legacy Compatibility Fix (Poland Rebuilding) ale w Menedżerze modów wyświetla mi że PR 2.3.1 i LCF jest niekombatybilne to muszę ten manifest zmienić ? Bo sam PM działa ok.

Edit. Poradziłem sobie już. Post do usunięcia.
Last edited by Rassmuser922 on 03 Mar 2019 14:04, edited 1 time in total.

marmat
Posts: 4
Joined: 22 Apr 2014 16:46

03 Mar 2019 12:41

waldek00
Posiadam oryginał od momentu wydania gry + kilka DLC, tak że to nie problem.
Za Twoją poradą pobrałem na nowo Rusmap i o dziwo poszło wszystko pięknie :D
Dzięki za rady!

Kajtexxx
Posts: 12
Joined: 18 Aug 2014 06:50

03 Mar 2019 17:06

Witam, męczę się od wczoraj z tym Promods + PR działają mi bez problemu jednak jak dodam rus mapa zaraz przy wczytywaniu wywala do pulpitu, próbowałem wszystkiego co pisaliście, nawet pod filmikiem na YT jak koleś łączył wszystkie mapy robiłem wszystko tak jak on wszystkie jego pliki fixy itp pościągałem i dalej wywala. Ostatnie linijki logu o ile coś wam to da :

00:01:05.303 : <ERROR> [unit] File '<C:/Users/user/Documents/Euro Truck Simulator 2/mod/z1_PL_Rebuilding_2.3_def.scs | >/def/world/prefab.promods.removed.sii', line 5:
00:01:05.304 : <ERROR> [unit] The unit name 'prefab.ms001' is already taken by an existing unit (of type 'prefab_model').
00:01:05.304 : <ERROR> load_filtered_unit_array() - Failed to load units from file (/def/world/prefab.promods.removed.sii)
00:01:05.325 : <ERROR> management\core_asset_catalog.cpp(1358): [email protected][email protected]@@AEAAXXZ: Data error.

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 648
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

03 Mar 2019 20:14

Daj cały log.

User avatar
waldek00
Posts: 153
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

03 Mar 2019 20:50

Kajtexxx wrote:
03 Mar 2019 17:06
Witam, męczę się od wczoraj z tym Promods + PR działają mi bez problemu jednak jak dodam rus mapa zaraz przy wczytywaniu wywala do pulpitu, próbowałem wszystkiego co pisaliście, nawet pod filmikiem na YT jak koleś łączył wszystkie mapy robiłem wszystko tak jak on wszystkie jego pliki fixy itp pościągałem i dalej wywala. Ostatnie linijki logu o ile coś wam to da :

00:01:05.303 : <ERROR> [unit] File '<C:/Users/user/Documents/Euro Truck Simulator 2/mod/z1_PL_Rebuilding_2.3_def.scs | >/def/world/prefab.promods.removed.sii', line 5:
00:01:05.304 : <ERROR> [unit] The unit name 'prefab.ms001' is already taken by an existing unit (of type 'prefab_model').
00:01:05.304 : <ERROR> load_filtered_unit_array() - Failed to load units from file (/def/world/prefab.promods.removed.sii)
00:01:05.325 : <ERROR> management\core_asset_catalog.cpp(1358): [email protected][email protected]@@AEAAXXZ: Data error.
Podmieniłeś def-a w Rusmap ?Jest na stronie Promodsa.

Kajtexxx
Posts: 12
Joined: 18 Aug 2014 06:50

03 Mar 2019 20:52

Podmieniałem defa czytałem wszystko o czym pisaliście ściągałem rus mapa jeszcze raz wszystko robiłem. Teraz dodałem promodsa polanda ROX... coś tam i turkey mapę działa jedynie Rzeszów z Ukrainą jest zbugowany. A co dodam rus mapa to wywala do pulpitu. A po za tym jak wkleić całego loga tutaj bo nie mogę bo za dużo znaków jest??

User avatar
waldek00
Posts: 153
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

03 Mar 2019 20:59

Kajtexxx wrote:
03 Mar 2019 20:52
Podmieniałem defa czytałem wszystko o czym pisaliście ściągałem rus mapa jeszcze raz wszystko robiłem. Teraz dodałem promodsa polanda ROX... coś tam i turkey mapę działa jedynie Rzeszów z Ukrainą jest zbugowany. A co dodam rus mapa to wywala do pulpitu. A po za tym jak wkleić całego loga tutaj bo nie mogę bo za dużo znaków jest??
Daj screena ustawień map w menedżerze modów.

Kajtexxx
Posts: 12
Joined: 18 Aug 2014 06:50

03 Mar 2019 21:08

waldek00 wrote:
03 Mar 2019 20:59
Kajtexxx wrote:
03 Mar 2019 20:52
Podmieniałem defa czytałem wszystko o czym pisaliście ściągałem rus mapa jeszcze raz wszystko robiłem. Teraz dodałem promodsa polanda ROX... coś tam i turkey mapę działa jedynie Rzeszów z Ukrainą jest zbugowany. A co dodam rus mapa to wywala do pulpitu. A po za tym jak wkleić całego loga tutaj bo nie mogę bo za dużo znaków jest??
Daj screena ustawień map w menedżerze modów.
Image

Nie mam tego pliku zastąpiłem go takim jakby samym ale inne zdjęcie moda jest może to jest powodem?? (tyle że tego co zaznaczyłem nie mogę znaleźć żeby ściągnąć) :

Image

User avatar
waldek00
Posts: 153
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

03 Mar 2019 21:25

Zobacz co masz na samej górze,tam powinno być promods 2.30+legacy compatibility Fix



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Dawid2849 and 4 guests