ETS 1.34 [PROMODS 2.33+POLAND REBUILDING 2.3.1]+[Roextended 2.0+Rusmap 1.8.1]+[SRmap 7.8.0]

User avatar
waldek00
Posts: 150
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

20 Feb 2019 18:50

Cybeerr wrote:
20 Feb 2019 15:59
witalg wrote:
19 Feb 2019 10:35
RomBex_Games wrote:
19 Feb 2019 08:37
Z kąd masz poland rebuilding na ets2 1.34?
Zmieniasz w dotychczasowym , w każdej części ,manifest ,i działa.
Jak zmienić ten "manifest"?
Ja to tak zrobiłem.Przerzuciłem niekompatybilne pliki na pulpit do jednego folderu.
Otwieramy osobno każdy pobrany plik zip-em[otwórz archiwum].Następnie otwieramy wordpad-em [manifest.sii] i wyszukujemy linijkę
compatible_versions: "1.33.*" gdzie zamieniamy na 1.34
Zapisujemy.Wrzucamy do mod ETS-a 1.34
I tak kolejne.I to na tyle.Pozdrawiam.

SGH
Posts: 5
Joined: 09 Sep 2018 10:25
Donation rank:

20 Feb 2019 23:29

kolego cyber.

Zainstaluj sobie 7 zip
Klikasz na plik z poland rebulding prawym/7 zip/ otwórz archiwum.
Zaznaczasz na liście plików manifest.sii i dajesz prawym otwórz (otworzy się notatnik).
Zmieniasz 1.33 na 1.34 i zamykasz, zapyta czy zapisać archiwum, zapisujesz i tak każdy plik.

Cybeerr
Posts: 6
Joined: 29 Apr 2017 15:52

21 Feb 2019 02:39

Dzięki

User avatar
waldek00
Posts: 150
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

23 Feb 2019 14:36

A jak ktoś chce dodać mapę Turkey do map w tytule to proszę:

https://zapodaj.net/302054f7201e9.bmp.html
https://zapodaj.net/b23422b5134d3.bmp.html
https://zapodaj.net/e6f06797d5621.bmp.html
https://zapodaj.net/f4b6eee7d2717.bmp.html mapa turkey [kolejność 1-YKSRSK 1.5 /// 2-map def /// 3-model 1 /// 4-model 2]

https://zapodaj.net/51d20a65ee623.bmp.html

Ładowanie trwa dość długo [w zależności od naszego kompa]

User avatar
waldek00
Posts: 150
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

27 Feb 2019 19:44

Do SOUTHERN REGION można dodać polskie nazwy miast [ja zmieniłem w pliku "manifest"na 1.34]

https://sharemods.com/6jv3lvv1seh1/Sout ... y.scs.html
https://zapodaj.net/6c3c0e8350d6a.bmp.html
https://zapodaj.net/cd02aec3f3f0b.bmp.html

Dodałem kolejną mapę PJ Indo Map v 2.6 [1.34]
- Nie wymaga wszystkich map DLC.
- Ta mapa może być łączona (kompatybilna) z każdą dodatkową mapą.

https://zapodaj.net/b5c3bf7171dad.bmp.html

W menedżerze modów dałem na samym końcu.

marmat
Posts: 4
Joined: 22 Apr 2014 16:46

28 Feb 2019 13:09

Witam,
waldek00
czy mógłbym prosić Cię o podesłanie linka do 2 plików?
Chodzi mi o:
1. Pro Mods 2.30+ Legacy Compatibility Fix (Poland Rebuilding...)
2. Pro Mods 2.27 + RusMap 1.8 + PL_Rebuilding_2.2....

Chodzi mi o pozycje 2 i 7 z Twojego screena: https://zapodaj.net/0c8e6f8761e63.bmp.html

User avatar
waldek00
Posts: 150
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

28 Feb 2019 18:46

marmat wrote:
28 Feb 2019 13:09
Witam,
waldek00
czy mógłbym prosić Cię o podesłanie linka do 2 plików?
Chodzi mi o:
1. Pro Mods 2.30+ Legacy Compatibility Fix (Poland Rebuilding...)
2. Pro Mods 2.27 + RusMap 1.8 + PL_Rebuilding_2.2....

Chodzi mi o pozycje 2 i 7 z Twojego screena: https://zapodaj.net/0c8e6f8761e63.bmp.html
Wystarczy poszukać,jeden jest na stronie PROMODSA,podaje na talerzu.
https://sharemods.com/btbxh2zfb3i6/pm-l ... 2.scs.html
a drugi masz tu.
https://sharemods.com/n74mpiyfys1k/PL2. ... n.scs.html

marmat
Posts: 4
Joined: 22 Apr 2014 16:46

01 Mar 2019 10:10

Dzięki.
Mam wszystko dokładnie jak u Ciebie poukładane PM2.33+PR2.3.1+Rus1.8.1 ładuje i wywala do pulpitu. Czysta instalka 1.34, nowy profil założyłem i dalej lipa :/

https://zapodaj.net/3d030cba2788c.jpg.html
https://zapodaj.net/e3da5021ef187.jpg.html

User avatar
waldek00
Posts: 150
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

01 Mar 2019 11:32

marmat wrote:
01 Mar 2019 10:10
Dzięki.
Mam wszystko dokładnie jak u Ciebie poukładane PM2.33+PR2.3.1+Rus1.8.1 ładuje i wywala do pulpitu. Czysta instalka 1.34, nowy profil założyłem i dalej lipa :/

https://zapodaj.net/3d030cba2788c.jpg.html
https://zapodaj.net/e3da5021ef187.jpg.html
Problemów może być kilka.
1.Na pewno 4 DLC,[ja mam 5]
2. Przy pobieraniu PROMODSA trzeba obowiązkowo zaznaczyć pole [jeśli używasz RusMap plik def]
3.Trzeba podmienić plik def w Rusmap [tu jest https://www.promods.net/viewtopic.php?f=42&t=27138]

Możesz spróbować inne ustawienia ,łącznie z pobraniem nowego fixa map.
Tutaj masz ustawienia twoich map
http://www.ets2world.com/poland-rebuild ... -1-34-map/

marmat
Posts: 4
Joined: 22 Apr 2014 16:46

01 Mar 2019 13:06

Wszystkie warunki mam spełnione.
Korzystałem z podanych przez Ciebie linków, pobrałem fixa, układałem w różne sposoby i dalej lipa.
3 dni się z tym bawię i już nie mam siły :/



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests