Promods crashuje na 1.34

Shaqim
Posts: 72
Joined: 25 Jun 2017 17:31
Donation rank:

13 Mar 2019 15:44

Witam, mam problem gdyż postanowiłem popykać na 1.34 ponieważ znudził mi się baltic, dlatego zainstalowałem promods. Po pobraniu promodsa i kilku innych map włączając grę jest 5 sekund ekranu ładowania po czym gra wywala do windowsa i tyle. Wiem że mapa YKS Turkey jest niekompatybilna jednak po jej usunięciu nadal wywala grę. Tutaj wstawiam log: . Przy okazji moja kolejność modów wygląda tak:

1.Mod na brak barier (w logu nic nie ma że to ten mod ale się nie znam, zawsze działał)
2.Mody na ciężarówki i cabin accesories
3.TCP 1.22
4.RoExtended 2.1
5.YKS Turkey (i z modem i bez tego moda wywala)
6.Rusmap(z fixed def na 1.33/34)
7.Promods def(z wszystkimi road connection/legacy fix)
Według logu wskazuje plik promods-def-v233, więc nie wiem. Pobierałem 8 razy def i nic z tego. Wywala i nic nie mogę zrobić.
Currently driving on:

Promods 2.41 + Rusmap 1.9.0 + RoExtended 2.2 + YKSRSK 1.8 + Great Steppe 1.2 + Afromap 2.0 + Swedish Islands 1.10 + Emden 1.02+Paris Rebuild + PJ Indo 2.65

16WW
Posts: 4
Joined: 13 Mar 2019 16:11

13 Mar 2019 16:14

Witaj najprawdopodobniej crashy spowodowane są modem na brak barier usuń moda i sprawdź

Shaqim
Posts: 72
Joined: 25 Jun 2017 17:31
Donation rank:

13 Mar 2019 17:05

Ja bym stawiał na pm ale zobaczę.
Currently driving on:

Promods 2.41 + Rusmap 1.9.0 + RoExtended 2.2 + YKSRSK 1.8 + Great Steppe 1.2 + Afromap 2.0 + Swedish Islands 1.10 + Emden 1.02+Paris Rebuild + PJ Indo 2.65

16WW
Posts: 4
Joined: 13 Mar 2019 16:11

13 Mar 2019 17:24

Cześć jestem nowy nie znam się na tym ale nie widzę w logach żadnych błędów Promods. :D Również twój komputer nie spełnia wymagań minimalnych dokładniej Procesor
Last edited by 16WW on 13 Mar 2019 17:29, edited 1 time in total.

16WW
Posts: 4
Joined: 13 Mar 2019 16:11

13 Mar 2019 17:29

Również twój komputer nie spełnia wymagań minimalnych dokładniej Procesor

Shaqim
Posts: 72
Joined: 25 Jun 2017 17:31
Donation rank:

13 Mar 2019 18:33

Zawsze działało bez zarzutu, tylko po 1.34 coś ETS2 zaczęło odwalać. Procesor działa w ets2 samym ale gdy chcę odpalić promods co coś nie tak jest. Na końcu logu jest takie coś: 00:20:22.941 : <ERROR> [unit] File '<C:/Users/lenovo/Documents/Euro Truck Simulator 2/mod/promods-def-v233.scs | >/def/world/vegetation_model.med.sii', line 205:
00:20:22.942 : <ERROR> [unit] The unit name 'vegetmodel.palm1' is already taken by an existing unit (of type 'vegetation_model').
00:20:22.942 : <ERROR> load_filtered_unit_array() - Failed to load units from file (/def/world/vegetation_model.med.sii)
Lokalizacja pliku wskazuje na plik def promods, dokładniej jakieś pliki drzew pokazuje że coś jest zepsute.

PS.Nie pytajcie się o nazwę konta, kupowałem tablet lenovo w media expert przy kupnie kompa i jakiś gościu z media expert tak nazwał :D
Currently driving on:

Promods 2.41 + Rusmap 1.9.0 + RoExtended 2.2 + YKSRSK 1.8 + Great Steppe 1.2 + Afromap 2.0 + Swedish Islands 1.10 + Emden 1.02+Paris Rebuild + PJ Indo 2.65

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

13 Mar 2019 19:26

Twój (prawdopodobny) winowajca: YKS_Team_EU_Turkey_Map_Def.scs
Jak masz RoEx 2.1 oraz YKSRSK 1.6 to ten plik jest ci nie potrzebny.
Jeżeli bez tego pliku również będzie wywalać, daj NOWY log, bez tego pliku.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

Shaqim
Posts: 72
Joined: 25 Jun 2017 17:31
Donation rank:

13 Mar 2019 20:11

Ets2 nie crashuje po 10 sekundach więc chyba działa(ładuje się jeszcze bo to promods) więc dzięki za pomoc. Wogóle znalazłem dziwne anomalia - wyłączając ROEX i YKS zostawiając same pliki z pm i rm gra wywalała, a zostawiając wszystkie mapy usuwając def z YKS gra śmiga. Dzięki

Edit: Jednak wywaliło tylko długo to trwało.

LOG: Zastanawia mnie ostatnia część logu - miasta z YKS mają coś z prefabami( z tyle co sie umiem rozczytac)
Log urywa sie z wiadomością o gps'ie.
Coś jest nie tak z YKS Turkey raczej.
Jednak po wywaleniu def'a ruszyło do przodu.
Last edited by Shaqim on 13 Mar 2019 20:18, edited 1 time in total.
Currently driving on:

Promods 2.41 + Rusmap 1.9.0 + RoExtended 2.2 + YKSRSK 1.8 + Great Steppe 1.2 + Afromap 2.0 + Swedish Islands 1.10 + Emden 1.02+Paris Rebuild + PJ Indo 2.65

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

13 Mar 2019 20:18

Jaką masz kolejność w menedżerze modów?? Możesz wysłać jakieś screeny lub napisać ją?
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

Shaqim
Posts: 72
Joined: 25 Jun 2017 17:31
Donation rank:

13 Mar 2019 20:20

Włączam na szybko ETS2 i wysyłam screeny kolejności. Coś może być nie tak z tą kolejnością

Edit: Powaliły sie linki mi chyba
4z4

3z4

1z4

2z4

PS. Wizualny brak barier nie jest winowajcą bo nic nie zmienia
Currently driving on:

Promods 2.41 + Rusmap 1.9.0 + RoExtended 2.2 + YKSRSK 1.8 + Great Steppe 1.2 + Afromap 2.0 + Swedish Islands 1.10 + Emden 1.02+Paris Rebuild + PJ Indo 2.65



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests