Promods crashuje na 1.34

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

13 Mar 2019 20:54

Nwm, ja mam taką i chyba mogę ją tylko polecać(od góry do dołu oraz jeżeli masz równiesz inne pliki oznacza że są one niepotrzebne lub wręcz powodują problemy z grą[kolejność sprawdzałem kilka razy by nie było błedów]):
Yksrsk 1.6
PM+RoEx RC
Rusmap+RoEx RC
RoEx English city names
1. RoEx
2. RoEx
3. RoEx
4. RoEx
PM2.27+ RM1.8.1 Connection (Nie używaj tego dla Promods 2.30 ponieważ ma on błędy, stabilniejszy jest ten dla Promods 2.27, jest on dołączony z Rusmap)
RusMap Def
Rusmap Map
Rusmap model 2
Rusmap model
Promods def
Promods map
Promods media
Promods model 3
Promods model 2
Promods model 1
Promods assets
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

Shaqim
Posts: 72
Joined: 25 Jun 2017 17:31
Donation rank:

14 Mar 2019 07:59

Gra się załadowała, dzięki! Kolejność była zła.
Currently driving on:

Promods 2.41 + Rusmap 1.9.0 + RoExtended 2.2 + YKSRSK 1.8 + Great Steppe 1.2 + Afromap 2.0 + Swedish Islands 1.10 + Emden 1.02+Paris Rebuild + PJ Indo 2.65

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

14 Mar 2019 15:41

Fajnie, że działa. Pomimo tego, że sprawdzałem to chyba kilka razy, to zapomniałem dodać yks model 1 oraz 2, daj je pod Promods.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

Shaqim
Posts: 72
Joined: 25 Jun 2017 17:31
Donation rank:

16 Mar 2019 18:39

Wiem że trochę póżno ale działa bez plików yks model 1 i 2.
Currently driving on:

Promods 2.41 + Rusmap 1.9.0 + RoExtended 2.2 + YKSRSK 1.8 + Great Steppe 1.2 + Afromap 2.0 + Swedish Islands 1.10 + Emden 1.02+Paris Rebuild + PJ Indo 2.65

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

16 Mar 2019 18:52

Ale warto je mieć, bo w może wywalać w Turcji.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

Shaqim
Posts: 72
Joined: 25 Jun 2017 17:31
Donation rank:

16 Mar 2019 18:58

Dzięki. Jeszcze instaluję pomniejsze mapy typu Sardinia Map i tym podobne.
Currently driving on:

Promods 2.41 + Rusmap 1.9.0 + RoExtended 2.2 + YKSRSK 1.8 + Great Steppe 1.2 + Afromap 2.0 + Swedish Islands 1.10 + Emden 1.02+Paris Rebuild + PJ Indo 2.65

eryk48
Posts: 7
Joined: 21 Jul 2018 19:25

16 May 2019 14:47

ja też mam problem z promods 2.40 że mi crashuje ale mi się dzieje inaczej. jak jade po mapie to nagle znikają pojazdy mapa i spadam pod tekstury jak ktoś wie czym to jest spowodowane to proszę odpowiedzieć nawet jak korzystam z samego promodsa to i tak się dzieje to samo

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

16 May 2019 15:52

Daj twój log i powiedź gdzie to sie dzieje.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

eryk48
Posts: 7
Joined: 21 Jul 2018 19:25

17 May 2019 13:00

log błędu:
00:15:55.644 : <ERROR> Empty building scheme! (0x2db2f6a0ec000001)
00:15:55.654 : <ERROR> Item duplication detected! 0x2935EF5C80151F
ten błąd występuje w wawie w miejscu przedstawionym na tym zdjęciu jak się wybierze zjazd z drogi E30 w kierunku firm np. lkw euro goodies
ets2_20190517_133508_00.png
ets2_20190517_133508_00.png (93.8 KiB) Viewed 209 times
ets2_20190517_135557_00.png
ets2_20190517_135557_00.png (76.37 KiB) Viewed 209 times
X to miejsce w którym pojawia się ten błąd

User avatar
Dawid2849
Posts: 576
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

17 May 2019 13:08

Masz RusMap?? Jeżeli tak to pobierz tą poprawkę: https://sharemods.com/mz3xr83bez17/RusM ... 1_.7z.html

Tutaj masz ustawienie plików:
1.png
1.png (143.17 KiB) Viewed 207 times
Ja mam trochę inną miniaturkę pliku road connection, ale wszystko ustaw tak samo.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests