nie wczytuje mi mojego save

Post Reply
[email protected]
Posts: 5
Joined: 12 Dec 2017 19:03
Donation rank:

28 Mar 2019 15:27

Siemka.
Zaktualizowałem gre do 1.34, pobrałem najnowszego ProMods i Poland Rebuilding i niestety nie wczytuje mi mojego save. Czy to wina tego, że on był na starszej wersji ? Czy,aby grac na 1.34 musze nowego save tworzyc ?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9484
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

28 Mar 2019 17:04

Co to znaczy, że nie wczytuje?
Pokaż log. Ja mam ten sam save od samego początku i zawsze mogę zaktualizować.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

[email protected]
Posts: 5
Joined: 12 Dec 2017 19:03
Donation rank:

28 Mar 2019 17:55

https://megawrzuta.pl/download/01fdc7f0 ... 3216f.html - game crash
https://megawrzuta.pl/download/ae76b682 ... 792ea.html - game log.

Właśnie pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Zawsze jak były aktualizacje to bez problemu mi się aktualizowało.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9484
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

28 Mar 2019 19:49

A z samym ProMods się wczyta? Może to jakiś problem z PR. Jedyne co widzę, to błędy z PR:

Code: Select all

00:10:40.694 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.stacja.warszawa to posped(warszawa)!
00:10:58.746 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.budowa.koszalin to trameri(koszalin)!
00:10:59.023 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.ns_oil.zgorzelec to posped(zgorzelec)!
00:11:04.720 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.lidl.olsztyn to komfort(olsztyn)!
00:11:16.217 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.stacja.plock to mcdonalds(plock)!
Ale nie powinny powodować takiego problemu, zwłaszcza że nikt inny się nie skarżył.

Taki błąd nic nam nie powie:

Code: Select all

00:12:29.152 : <ERROR> f:\build_bot\ssd_win_slave\final_build_ets2_133_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(453): [email protected][email protected][email protected]@@[email protected]@@@[email protected]@[email protected][email protected]@@[email protected]@[email protected]: Index outside array boundaries.
A plik game.crash mogą odczytać tylko programiści SCSu.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 677
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Birthday

28 Mar 2019 20:16

Ja używam PR i wszystko działa. Też czasami mam takie błędy typu:

Code: Select all

00:10:40.694 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.stacja.warszawa to posped(warszawa)!
00:10:58.746 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.budowa.koszalin to trameri(koszalin)!
00:10:59.023 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.ns_oil.zgorzelec to posped(zgorzelec)!
00:11:04.720 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.lidl.olsztyn to komfort(olsztyn)!
00:11:16.217 : <WARNING> Unable to find route from: company.volatile.stacja.plock to mcdonalds(plock)!
Tylko dotyczą one nie PR, a innych map oraz takie błędy nie powinny blokować gry.
Nie raz miałem crash z takim błędem na końcu jak tutaj widać tylko na profilu z Rusmap i bez Promods.
Spróbuj może ten poradnik: https://www.promods.net/viewtopic.php?f=28&t=25011
Pewnie nie pomoże, ale nie zaszkodzi spróbować.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests