Usunięcie traktorów i kombajnów z AI

Post Reply
Kajtexxx
Posts: 12
Joined: 18 Aug 2014 06:50

13 Apr 2019 12:05

Tak jak w temacie pomoże ktoś usunąć traktory i kombajny z AI z Promodsa Polanda itp jak to zrobić i czy w ogóle jest taka możliwość. Jeździ tego za dużo i tylko ruch hamuje...

User avatar
Dawid2849
Posts: 413
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

13 Apr 2019 12:09

Musisz mieć jakieś mody na AI. Spróbuj je usunąć.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My maps: ProMods 2.4 + Paris Rebuild 2.3 + AfroMap 2.0 + Sardinia Map 0.9.1 + Scandinavia Mod 0.4.1 + Emden 1.2c + RusMap 1.8.1 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2

witalg
Posts: 292
Joined: 03 Oct 2015 17:36
Donation rank:
Location: Lodz

14 Apr 2019 09:07

...usuń "PR" i po sprawie....wcale nie jest ich za dużo , to nie tor wyścigowy....

Kajtexxx
Posts: 12
Joined: 18 Aug 2014 06:50

22 Apr 2019 16:16

witalg wrote:
14 Apr 2019 09:07
...usuń "PR" i po sprawie....wcale nie jest ich za dużo , to nie tor wyścigowy....
tak jasne wcale nie jest ich dużo tyle że u mnie jeździ ich po 4 na raz jeden za drugim. Jak nie wiesz o co chodzi i nie umiesz pomóc to wgl nie pisz.

User avatar
Dawid2849
Posts: 413
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

22 Apr 2019 16:22

Jakie masz mody po za mapami? Kiedyś miałem moda na traktory i naprawde ich dużo było i się bugowały, więc musiałem go usunąć.
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧 and a bit of 🇷🇺
My maps: ProMods 2.4 + Paris Rebuild 2.3 + AfroMap 2.0 + Sardinia Map 0.9.1 + Scandinavia Mod 0.4.1 + Emden 1.2c + RusMap 1.8.1 + Southern Region 7.8 + The Great Steppe 1.2



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: bolo10, Dawid2849, Google Adsense [Bot] and 3 guests