[DYSKUSJA] ProMods 2.40 / 2.41 / 2.42

grisza141286
Posts: 16
Joined: 11 Apr 2015 15:38

21 Oct 2019 18:08

Pobieram już ostatni part. Udało się po dłuższym przeczekaniu, w innych przeglądarkach też sprawdzałem i to samo było. No trudno.

Dodano po 43 minutach 22 sekundach:
A jak to zainstalować na truckers mp ?

AB77
Posts: 5
Joined: 25 Oct 2016 21:34
Location: Dolnyśląsk

21 Oct 2019 19:08

Po wgraniu samego Pro Mods 2.42 w folder mod w ETS2 musisz uruchomić grę w Single Player i ustawić w menadżer modów wszystko według kolejności. TJ.:
1. promods-def
2. promods-map
3. promods-media
4.promods-model3
5.promods-model2
6.promods-model1
7.promods-assets

Zapisujesz to. Uruchamiasz grę normalnie zapisujesz stan gry i wyłączasz grę.
Potem odpalasz ETS2 MP i logujesz się do Servera z Promods i potem grę i sprawdzasz czy jesteś online. Mi niestety to nie działa choc wszystko mam ustawione jak trzeba. Zawsze mnie na offline wywala.
Sam Pro Mods 2.42 na Single Player działa normalnie bez kłopotów. Tylko na ETS2MP mnie wywala zawsze na offline.

Dodano po 11 minutach 18 sekundach:
Pokażę Wam swoje ustawienia i fotkę z ETS2MP co mi pisze po załadowaniu na server z Promods:
1. Fotka z ustawieniami:

2. Fotka z gry:

3. Takie pliki w folderze mod:

Pozdrawiam
Last edited by AB77 on 21 Oct 2019 19:22, edited 1 time in total.

User avatar
elot360PL
Developer
Posts: 152
Joined: 04 Oct 2014 17:18
Location: Bytom (Poland)

21 Oct 2019 19:21

Nic nie trzeba ustawiać w profilu, wystarczy samo posiadanie wymaganych plików (Czyli wszystkich siedmiu plików ProModsa ze zwykłym plikiem DEF) i wybrać serwer ProMods. Nic więcej.
Don't worry boys. Captain the useless developer is here!

Currently working on: NOTHING (As always)

AB77
Posts: 5
Joined: 25 Oct 2016 21:34
Location: Dolnyśląsk

21 Oct 2019 19:28

To jak. Mam po prostu je tylko aktywować w menadżer modów czy bez aktywowania. Bo już nie wiem. Jedni mi podpowiadają , że trzeba ustawić według kolejności jak zawsze a inni że nic nie trzeba. więc jak

User avatar
elot360PL
Developer
Posts: 152
Joined: 04 Oct 2014 17:18
Location: Bytom (Poland)

21 Oct 2019 20:08

Na singleplayera jest wymagana cała procedura czyli aktywacja w menadżerze modów i zachowana kolejność. Na multiplayerze możesz to pominąć, proste.
Don't worry boys. Captain the useless developer is here!

Currently working on: NOTHING (As always)

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9463
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

21 Oct 2019 20:31

A nie możesz wejść na serwer, bo masz plik def razem z "ST". Musisz mieć zwykły.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Polexit
Posts: 1
Joined: 20 Oct 2019 20:03

22 Oct 2019 00:34

Na jakim DirectX działa ProMod 2.42 na 9 czy 11, a może na obydwu?

bloomkvist
Posts: 3
Joined: 26 Apr 2015 14:42

22 Oct 2019 08:45

DX11

User avatar
elot360PL
Developer
Posts: 152
Joined: 04 Oct 2014 17:18
Location: Bytom (Poland)

22 Oct 2019 10:19

Obydwu, przy okazji DX11 bywa niestabilne.
Don't worry boys. Captain the useless developer is here!

Currently working on: NOTHING (As always)

AB77
Posts: 5
Joined: 25 Oct 2016 21:34
Location: Dolnyśląsk

22 Oct 2019 16:29

Dzięki "Vøytek" za podpowiedź. Tylko dziwne , że ten plik def taki mi się generuje z ProMods więc czy jak zmienię jego nazwę na bez -st to bedzie juz wtedy OK ;)



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests