[DYSKUSJA] ProMods 2.40 / 2.41 / 2.42 / 2.43 / 2.45

Polish
User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 10027
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

28 Apr 2020 12:33

Dlaczego grasz na tak starej wersji?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

w-ede
Posts: 15
Joined: 27 Apr 2020 16:00

28 Apr 2020 12:56

Grę mam od dawna i nawet nie wiem jak ją zaktualizować

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 10027
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

28 Apr 2020 13:48

Przecież Steam automatycznie aktualizuje gry.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

w-ede
Posts: 15
Joined: 27 Apr 2020 16:00

28 Apr 2020 14:21

Nie mam połączone że Steamem bo to wersja pudełkowa.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 10027
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

28 Apr 2020 15:19

Wersję pudełkową możesz normalnie aktywować na Steamie i szczerze wątpię, czy DLC działają w wersji pudełkowej. Nie byłbyś w takim razie w stanie zaktualizować poprzednich DLC do 1.34, tak by działały z BtBS ;)
Twoje tłumaczenia coraz bardziej upewniają mnie, że używasz pirackiej wersji, a próby zrobienia głupka z kogoś kto siedzi w temacie od lat są żenujące. Jeszcze bardziej bawi mnie fakt, że potrafiłeś bezczelnie spiracić grę, ale jakoś nie potrafisz teraz znaleźć nowszej wersji, albo obawiasz się że zapis pójdzie do piachu. Nie ma żadnego powodu, by mając legalną grę być na patchu sprzed ponad roku...
Z tego co mi wiadomo, w pudełku znajduje się po prostu klucz do aktywacji na Steamie, a samo pudełko możesz sobie postawić na półce. Nawet gdybyś nabył legalnie tą swoją pudełkową wersję, to i tak byłbyś zmuszony dodać ją na Steama by zagrać.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

hoodek22
Posts: 1
Joined: 28 Apr 2020 15:11

28 Apr 2020 20:02

Witam,
pobrałem ProMods 2.45 i gdy je wkleiłem za pierwszym gra wykryła je lecz okazało się ze brakuje mi jakiegoś dodatku (DLC) za drugim razem gdy chciałem ponownie zajrzeć którego DLC mi brakuje nie wykrywało już modów. z góry dziękuje za pomoc. Pierwsze pytanie jakie dodatki trzeba mieć aby chodził promod oraz drugie czemu nie wykrywa mi tych modów

jurekk172
Posts: 5
Joined: 17 Dec 2017 00:05

29 Apr 2020 16:44

Promods 2.45 kawał dobrej roboty. Przydała by się przebudowa końcowego odcinka A4 w Polsce z Rzeszowa do granicy w kierunku Lwowa (połączenie z Roex) i zjazdem na Przemyśl za Rzeszowem. Droga w rzeczywistości w użyciu od 2016 roku.
Do tego obwodnica Wenecji oraz Rzymu, aby dało się przejechać cały odcinek od granicy austriackiej za Neapol bez przejeżdżania przez bramki, jak to ma miejsce w rzeczywistości.

tvruda
Posts: 4
Joined: 23 Feb 2020 14:06
Location: Ruda Śląska

02 May 2020 15:56

Obronię trochę swój region i się spytam co się stało z Katowicami i okolicami? A1 już mija Częstochowę, S1 już za Gierka wybudowali no i do Zwardonia mamy też eSkę. Zachodnia Polska wygląda lepiej niż było no ale co z GOP?...

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 10027
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

02 May 2020 16:57

W aktualnej sytuacji zapewne masz sporo wolnego czasu jak inni. Już widziałem parę osób, które wzięło się za modding z tej okazji. Zachęcam w takim razie do zrobienia GOPu, ale uprzedzam że rzucisz ten projekt po tygodniu, bo to ogrom roboty nawet dla doświadczonej osoby ;)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

konradpiw2
Posts: 22
Joined: 28 Dec 2017 15:19

03 May 2020 10:55

Siemaneczko :)

Mam dwa pytanka - zapewne banalne dla "Starych wyjadaczy" ETSa, ale dla pewności spytam.

1. Czy mapy typu "rusmap" i inne podobne nie będące oficjalnymi DLC są możliwe do odpalenia w trybie "multiplayer" wraz z najnowszym promods?
2. Widziałem ostatnio stream z multiplayera, gdzie prowadzony był transport do Egiptu. Czy Egipt jest umieszczony w którymś DLC, czy to jakaś dodatkowa mapka?

Będę wdzięczny za rozwianie wątpliwości. Pozdrawiam i zdrówka życzę ! :)



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest