Problemy z pobraniem PM 2.41

Xoryx
Posts: 70
Joined: 24 Jul 2018 16:24

05 Jul 2019 16:18

U mnie crashuje w Grecji.
Log:
https://pastebin.pl/view/4f44d51f
Promods user since 2014.

Profile 1- Promods + RusMap (unofficial) + Middle East Add-on + Project Balkans + Swedish Islands + Great Steppe + Road to Aral + Paris Rebuild + Macedonia Rework + Volga Map + Romania Reworked
Profile 2- EAA Brazil Map
Profile 3- Tokyo Bayshore
Languages:
🇵🇱
🇺🇸
🇪🇸
a bit🇷🇺

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 670
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

05 Jul 2019 16:26

Pogoda z Next_gen nie kompatybilna z PM

Xoryx
Posts: 70
Joined: 24 Jul 2018 16:24

05 Jul 2019 17:26

Dawid2849 wrote:
05 Jul 2019 16:26
Pogoda z Next_gen nie kompatybilna z PM
Skąd o tym wiadomo? Przejechałem wcześniej na NG ze 100km bez problemów
Promods user since 2014.

Profile 1- Promods + RusMap (unofficial) + Middle East Add-on + Project Balkans + Swedish Islands + Great Steppe + Road to Aral + Paris Rebuild + Macedonia Rework + Volga Map + Romania Reworked
Profile 2- EAA Brazil Map
Profile 3- Tokyo Bayshore
Languages:
🇵🇱
🇺🇸
🇪🇸
a bit🇷🇺

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 670
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

05 Jul 2019 17:37

Było to napisane w dokumencie z którego pobierałeś Next-Gen oraz takie problemy występują tylko z ProMods i tylko w Grecji, południowych Włoszech, na Cyprze i chyba w Macedonii Północnej

Xoryx
Posts: 70
Joined: 24 Jul 2018 16:24

05 Jul 2019 19:16

Dawid2849 wrote:
05 Jul 2019 17:37
Było to napisane w dokumencie z którego pobierałeś Next-Gen oraz takie problemy występują tylko z ProMods i tylko w Grecji, południowych Włoszech, na Cyprze i chyba w Macedonii Północnej
To nie NextGen. Wyłączyłem go i dalej crashuje w tym samym miejscu.
Promods user since 2014.

Profile 1- Promods + RusMap (unofficial) + Middle East Add-on + Project Balkans + Swedish Islands + Great Steppe + Road to Aral + Paris Rebuild + Macedonia Rework + Volga Map + Romania Reworked
Profile 2- EAA Brazil Map
Profile 3- Tokyo Bayshore
Languages:
🇵🇱
🇺🇸
🇪🇸
a bit🇷🇺

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9393
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

05 Jul 2019 19:36

Masz niezły syf w logu.
Jak dla mnie, to karta graficzna nie wyrabia, sądząc po błędach przed końcem logu.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

User avatar
Dawid2849
Developer
Posts: 670
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj

05 Jul 2019 19:52

Spróbuj zrobić to:
1. Wejdź w /dokumenty/Euro truck simulator 2
2. Otwórz plik config.cfg za pomocą notatnika lub notepad++
3. znajdź linijkę r_buffer_page_size
4. zmień wartość z 10 na 20



Post Reply
  • Information