Pomocy

Locked
User avatar
bialasherox
Posts: 22
Joined: 16 Dec 2013 08:08

04 Jul 2019 19:41

Czy ktoś umiał by mnie pomóc w tej sytuacji co mam zrobić by drogi były na mapie pewnie temat wałkowany nie raz ale kombinuje zamieniam kolejności i cały czas to samo

Image
Image

Ssimoo
Posts: 293
Joined: 28 Dec 2015 18:50

04 Jul 2019 19:54

To nie jest wina PM tylko jakiejś innej modyfikacji.

User avatar
Dawid2849
Posts: 571
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

04 Jul 2019 19:59

Wywal Google navigation, ponieważ ten mod nie dostał aktualizacji dla ProMods 2.41
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

User avatar
bialasherox
Posts: 22
Joined: 16 Dec 2013 08:08

05 Jul 2019 05:29

Dziękuję bardzo akuratnie nie miałem google a janexa ale na jedno wyszło dzięki raz jeszcze



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests