Problem z promodsem

Locked
Lipton1995
Posts: 3
Joined: 14 Mar 2019 21:39

06 Jul 2019 17:13

Siema mam problem z nowym promodsem.Po właczeniu gra sie ładuje do połowy a poźniej wywala do savow
Moja kolejność:
Definition pack
Map Package
Media Package
Models package 3
Models package 2
Models package 1
Assest package

jacek4
Posts: 268
Joined: 21 Jun 2016 22:13
Location: Zawiercie, PL
Contact:

06 Jul 2019 17:22

Podaj log, bo bez logu nikt nie wyczaruję przyczynę Problemu.
Time to move on the road - Pora ruszyć w trasę - Zeit auf der Straße zu bewegen - På tide å flytte på veien - Время, чтобы двигаться по дороге - Час, щоб рухатися по дорозі

Lipton1995
Posts: 3
Joined: 14 Mar 2019 21:39

06 Jul 2019 19:21

jacek4 wrote:
06 Jul 2019 17:22
Podaj log, bo bez logu nikt nie wyczaruję przyczynę Problemu.

User avatar
Dawid2849
Posts: 571
Joined: 28 Jul 2018 12:49
Location: Biłgoraj
Contact:

06 Jul 2019 19:29

Pobierz jeszcze raz plik def od ProMods
Languages : 🇵🇱, 🇬🇧
ETS2 1.35 + ProMods 2.41 + Paris Rebuild 2.4 + AfroMap 2.0 + Scandinavia Mod 0.4.1 + RusMap 1.9.0 +The Great Steppe 1.2 + Road to Aral 1.0b + Southern Region 7.9.0 + Realistic Russian Highways 6.1

Lipton1995
Posts: 3
Joined: 14 Mar 2019 21:39

06 Jul 2019 19:52

Dawid2849 wrote:
06 Jul 2019 19:29
Pobierz jeszcze raz plik def od ProMods
dzieki wielkie działa



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests