RusMap 1.8.1 - wyrzuca na pulpit

Kobe24
Posts: 5
Joined: 10 Jul 2019 16:55

10 Jul 2019 17:11

Post wydzielony z innego wątku

Witam. Nie chciałem pisać nowego tematu więc spróbuję szczęścia tutaj.
Biorąc pod uwagę gry komputerowe jestem raczej starej daty😀
W rzeczywistości jestem kierowcą ciężarówki a tę grę zainstalował mi kolega poznany na weekendzie.
Zacząłem się bawić modyfikacjami i napotkałem problem.
Gra ładuje się do mniej więcej 3/4 i wyrzuca mnie do pulpitu.
Czytałem tu na forum sporo tematów i starałem się zastosować do wskazówek ale dalej kicha.

ETS 2 wer 1.33
Promods 2.32
Poland Rebuilding 2.3.1
Te mapy są super i działają ale gdy chce dodac
RusMap 1.8.1 - pojawia się problem.

Zauważyłem że trzeba pokazać ten log z gry. Wybaczcie że w takiej wersji ale może ktoś coś poradzi. Jeśli nie to trudno
Z góry dzięki

https://zapodaj.net/3e28c292a1f33.jpg.html

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9148
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

10 Jul 2019 17:49

Potrzebujemy cały log w formie tekstowej.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Kobe24
Posts: 5
Joined: 10 Jul 2019 16:55

10 Jul 2019 18:01

Rozumiem ale nie bardzo wiem jak to zrobić (nie śmiać się za bardzo😁) jestem akurat w trasie i operuje telefonem

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9148
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

10 Jul 2019 18:08

Ponoć czytałeś sporo tematów na forum, więc na pewno natknąłeś się na to jak wrzucić log. Na przykład na pastebin.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Kobe24
Posts: 5
Joined: 10 Jul 2019 16:55

10 Jul 2019 18:13

Już już mam to chyba to

<iframe src="https://pastebin.pl/view/embed/59a08a32" style="border:none;width:100%"></iframe>

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

10 Jul 2019 18:16

Kobe24 wrote:
10 Jul 2019 17:11
Post wydzielony z innego wątku

Witam. Nie chciałem pisać nowego tematu więc spróbuję szczęścia tutaj.
Biorąc pod uwagę gry komputerowe jestem raczej starej daty😀
W rzeczywistości jestem kierowcą ciężarówki a tę grę zainstalował mi kolega poznany na weekendzie.
Zacząłem się bawić modyfikacjami i napotkałem problem.
Gra ładuje się do mniej więcej 3/4 i wyrzuca mnie do pulpitu.
Czytałem tu na forum sporo tematów i starałem się zastosować do wskazówek ale dalej kicha.

ETS 2 wer 1.33
Promods 2.32
Poland Rebuilding 2.3.1
Te mapy są super i działają ale gdy chce dodac
RusMap 1.8.1 - pojawia się problem.

Zauważyłem że trzeba pokazać ten log z gry. Wybaczcie że w takiej wersji ale może ktoś coś poradzi. Jeśli nie to trudno
Z góry dzięki

https://zapodaj.net/3e28c292a1f33.jpg.html
Na tym zdjęciu z telefonu nic nie widać :D

Kobe24
Posts: 5
Joined: 10 Jul 2019 16:55

10 Jul 2019 18:19

Już wrzuciłem log przez ten paste bin hehe i nauczyłem się jak udostępnić internet z tel na komputerze. Jaka zmiana....
Last edited by Vøytek on 10 Jul 2019 18:28, edited 1 time in total.
Reason: Nie cytujemy posta wyżej!

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

10 Jul 2019 18:23

Kobe24 wrote:
10 Jul 2019 18:13
Już już mam to chyba to

<iframe src="https://pastebin.pl/view/embed/59a08a32" style="border:none;width:100%"></iframe>
Fajnego masz kolegę.... :D

Kobe24
Posts: 5
Joined: 10 Jul 2019 16:55

10 Jul 2019 18:24

Nie rozumiem ale którego?
Last edited by Vøytek on 10 Jul 2019 18:27, edited 1 time in total.
Reason: Nie cytujemy posta wyżej!

haroldek10
Posts: 225
Joined: 29 Mar 2014 18:21

10 Jul 2019 18:26

Ten co ci zainstalował pirata :lol: no chyba że się mylę :D
Last edited by Vøytek on 10 Jul 2019 18:27, edited 1 time in total.
Reason: Nie cytujemy posta wyżej!



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 6 guests