Mapa polski ets 2

Post Reply
partynextdoor
Posts: 1
Joined: 01 Sep 2019 13:35

01 Sep 2019 14:09

Witam serdecznie,

pytanie proste, czy jest możliwość zmiany mapy mając tylko i wyłącznie ETS2? Nie uśmiecha mi się wydawanie ponad 100zł na dodatkowe wersje żeby to wszystko śmigało.

Pozdrawiam

Ssimoo
Posts: 337
Joined: 28 Dec 2015 18:50

01 Sep 2019 16:00

Trzeba cofnąć ETS do wersji 1.18 i ściągnąć ProMods w wersji 1.91

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9311
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

01 Sep 2019 20:43

1. Najlepiej kupić na wyprzedaży Steam
2. Możesz sobie taki zakup rozbić, wtedy nie będziesz musiał wydawać całości za jednym razem, tylko stopniowo (skoro tak długo wytrzymałeś bez DLC, to miesiąc czy dwa różnicy nie zrobią)
3. Im szybciej kupisz wszystkie, tym lepiej - przyjdzie kolejne DLC i jeszcze następne, a wtedy koszt znów wzrośnie. Nie ma na co czekać, chyba że na zniżkę ;)
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests