Gra crahuje z modem

Post Reply
YOSANEDIT
Posts: 3
Joined: 19 Oct 2019 21:06

30 Oct 2019 19:16

witam mam problem dzis pobrałem pro mods v242 i gdy tworzę profil i chcę w menedżerze modów włączyć pro mods to wyskakuje ze nie jest kompatibilny, a na multi po dołączeniu na serwer pro mods gra ładuje sie i po ponad połowie ładowania crashuje
halp !!1`!1!!1!

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9463
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

30 Oct 2019 20:05

I dlaczego nie kliknąłeś na "i" przy niekompatybilnym modzie? Wtedy wszystkiego byś się dowiedział. Mamy wróżyć?
Oczywiście to wina brakujących DLC.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

YOSANEDIT
Posts: 3
Joined: 19 Oct 2019 21:06

30 Oct 2019 20:58

jakich modów?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9463
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

30 Oct 2019 21:17

To znaczy? Gdzie napisałem o modach w liczbie mnogiej?
Napisałeś, że "pro mods to wyskakuje ze nie jest kompatibilny". Zatem przy tym modzie (przy jednym z plików PM) kliknij ikonkę "info".
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

YOSANEDIT
Posts: 3
Joined: 19 Oct 2019 21:06

31 Oct 2019 14:24

mam wszystkie dlc mody są jako aktywne ale nadal crashuje

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9463
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

31 Oct 2019 15:50

"dlc mody"
DLC to coś zupełnie innego niż mod. Jak można to w ogóle ze sobą mylić? Nawet nazwa nie jest podobna...
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests