Problem z ProMods

Post Reply
Feeth.aka.fisiu
Posts: 2
Joined: 19 Oct 2019 20:37

31 Oct 2019 16:22

Siema, mam takie pytanie. Wiem, że duża część osób gra tutaj w EuroTruckSimulator2 i posiadam problem z ProMods'em. Generalnie posiadam 12DLC z czego wszystkie na mapę (Beyond the baltick sea, Scandinavia, Italia, viva la france, oraz goeing east), lecz promods ma problemy. Stworzyłem plik def, oraz mam 6 plików SCS, za które zapłaciłem na ich stronie. Pobrałem dodatkowo pliki me oraz tcp. Wrzuciłem wszystko do folderu Mój komputer/Dokumenty/Euro Truck Simulator 2/mod i niestety nie działa. Łącznie ze wszystkimi jest 15 plików. Na singleplayerze wszystko śmiga jak należy, ale gdy próbuje wejść na serwer ProMods1 na platformie TruckersMP to wyskakuje mi błąd. "Pro Mods not found" ogólnikowo mówiąc jest tam napisane, że nie mam 1 lub więcej plików w folderze EuroTruckSimulator/mod. Proszę o pomoc jeżeli ktoś wie oco chodzi. Z góry dziękuje.

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9480
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

31 Oct 2019 16:37

Masz plik "def" z kompatybilnością z ST (promods-def-st-v242)? Wygeneruj zwykły (promods-def-v242).
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Feeth.aka.fisiu
Posts: 2
Joined: 19 Oct 2019 20:37

31 Oct 2019 17:19

Vøytek wrote:
31 Oct 2019 16:37
Masz plik "def" z kompatybilnością z ST (promods-def-st-v242)? Wygeneruj zwykły (promods-def-v242).
Zrobiłem tak jak powiedziałeś i dalej nie działa

Dodano po 51 sekundach:
mam dokładniej plik promods-def-v242 (6).scs

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9480
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

31 Oct 2019 18:19

No to usuń " (6)" z nazwy.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests