ERROR ProMods 2.42

Post Reply
Lirykpl
Posts: 1
Joined: 17 Nov 2019 19:18

26 Nov 2019 23:10

Czy potrzebuje DLC, aby grać na ProModsie Online?
Ponieważ, mam zainstalowanego ProModsa, lecz gdy próbuje połączyć się z serwerem to wywala mi błąd i gra się crashuje.
Attachments
Screenshot_6.png
Screenshot_6.png (3.92 KiB) Viewed 126 times
Screenshot_5.png
Screenshot_5.png (20.01 KiB) Viewed 126 times

User avatar
elot360PL
Developer
Posts: 159
Joined: 04 Oct 2014 17:18
Location: Bytom (Poland)

27 Nov 2019 09:26

A Ty masz DLC żeby uruchomić ProModsa w ogóle?
Don't worry boys. Captain the useless developer is here!

Currently working on: NOTHING (As always)



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests