Promods crash

Post Reply
pro_elita_pl
Posts: 7
Joined: 17 Nov 2016 18:54

01 Dec 2019 12:57

Witam, podczas gdy jadę sobie, po promodsie z innymi modami zaczynam mieć crashe. Gdy wyłączę ai (g_traffic 0), to miejsce crashu zaczyna być przejezdne.

Dołączam game.log
https://pastebin.com/0ebeyk6j

Ssimoo
Posts: 369
Joined: 28 Dec 2015 18:50

01 Dec 2019 13:23

Przy takiej ilośći modów nikt niczego nie wyczaruje raczej. ZOstaw samego Promodsa i dodawaj po kolei modyfikacje. W pewnym moemncie wywali i będzie wiadomo, który mod to powoduje.

pro_elita_pl
Posts: 7
Joined: 17 Nov 2016 18:54

01 Dec 2019 13:30

Modów jest dużo, za dużo roboty tego robić. Na pewno jest jakos oznaczone co jest źłe

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9524
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

01 Dec 2019 14:01

Nie, taki błąd jest nie do rozszyfrowania, musisz sam dojść do tego co jest problemem. Zwłaszcza, że może to być kilka modów które wzajemnie mieszają w swoich plikach.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Adisan2
Posts: 12
Joined: 29 Sep 2019 09:29

01 Dec 2019 15:55

Naprawde wystarczy zmienic tylko kolejnosc wgrania moda i gra sie wysypie.Ja poswiecilem pare dni,ale teraz mi wszystko gra.W/g mnie wywal Project NG,NAturaLux jest bardziej kompatybilny.
Ja uzywam Promods w wersji 2.41,2.42 mi wywalało gre do pulpitu,poniewaz reszta modow nie za bardzo chciala wspolpracowac z ta wersja.Moze u Ciebie jest to samo.
Wyłącz mody zmieniajace pogode,za duzo masz tego.
W Command Line masz "wymuszenie" uzycia 4 rdzeni ,8 wątków.Gdzies czytałem ze gra wykorzystuje tylko jeden rdzeń.(Moge sie mylic,ale to moze rowniez generowac błąd).
I tak jak kolega radzi,a co ja rowniez robiłem,po kolei , od zera dodawaj mody...



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests