Page 1 of 2

Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 15 Dec 2019 20:47
by Rassmuser922
Witam. Tak jak w temacie, po zainstalowaniu nowego PR podczas ładowania gra wywala do pulpitu. Proszę o pomoc

Logi:
logi1.png
logi1.png (90.29 KiB) Viewed 1147 times
logi2.png
logi2.png (81.2 KiB) Viewed 1147 times

Re: Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 15 Dec 2019 21:50
by elot360PL
Daj całego loga, zawartość wklej na stronę pastebin.com

Re: Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 16 Dec 2019 22:07
by bolo10
U mnie też wywala do pulpitu. Proszę o pomoc

Re: Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 17 Dec 2019 15:33
by bolo10
Pomoże ktoś :?:

Re: Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 17 Dec 2019 16:21
by Dawid2849
bolo10, zaktualizuj łącznik PM i RM.

Re: Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 17 Dec 2019 16:38
by bolo10
Dawid2849 wrote:
17 Dec 2019 16:21
bolo10, zaktualizuj łącznik PM i RM.
Gdzie mam ten łącznik szukać :?:

Re: Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 17 Dec 2019 17:33
by Dawid2849
Wątek RusMap w dziale map mods.

Re: Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 17 Dec 2019 20:51
by bolo10
Dawid2849 wrote:
17 Dec 2019 17:33
Wątek RusMap w dziale map mods.
Znalazłem ten łącznik ale teraz wywala mnie na terenie Rosji, co z tym zrobić :?:

Re: Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 19 Dec 2019 14:27
by bolo10
Wie ktoś dlaczego tak się dzieje i co mam z tym zrobić?

Re: Po wgraniu nowego PR wywala do pulpitu

Posted: 19 Dec 2019 16:10
by Ssimoo
Błąd wskazuje na jakiś model volvo, pewnie z trafficu. Czemu nie zrobisz update'u do wersji 1.9.1 RusMap?