Poland Rebuilding 2.4.1 (ETS2 1.36/PM 2.43)+[RUSMAP 2.0]

Polish
User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

15 Feb 2020 22:07

No i w końcu się doczekałem.Można pobierać,a ustawienia i więcej na ten temat znajdziecie tutaj.
http://polandrebuilding.pl/download/pol ... ing-2-4-1/
Oczywiście pamiętajcie o DLC,ja mam wszystkie + DROGA DO MORZA CZARNEGO i jak na razie też działa.

https://zapodaj.net/c3f2ed6b9dd91.bmp.html
https://zapodaj.net/5bb263021a7d1.bmp.html
Last edited by waldek00 on 18 Feb 2020 22:03, edited 1 time in total.

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

18 Feb 2020 22:00

Dodałem Rusmap 2.0 do tego zestawu,i poprzedni starszy fix do połączenia trzech map. Nie gwarantuje że gdzieś może po drodze nie wywalić.Trochę trzeba poczekać na oficjalny fix.

https://zapodaj.net/fa5d46c4a8b61.bmp.html
https://zapodaj.net/3d5e30d93ca05.bmp.html

Tutaj macie ustawienia,możecie dać znać jak jest coś nie tak.Pozdrawiam.

https://zapodaj.net/743290a7ed26b.bmp.html
https://zapodaj.net/82083b1d9f758.bmp.html

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

22 Feb 2020 08:54

Można już pobrać nowy oficjalny ROAD CONNECTION do połączenia 3 map ze strony Poland Rebuilding.

bloomkvist
Posts: 4
Joined: 26 Apr 2015 14:42

23 Feb 2020 09:43

Działają komuś wszystkie mapy razem?
U mnie PM + PR - działa
PM + RM - działa
PM+RM+PR - nie działa

Wszystko ściągnięte tak jak należy i kolejność wg info na stronie PR.
__________________________________________________________________________
EDIT
Działa
Może komuś pomoże mój przypadek:
po wrzuceniu wszystkich modyfikacji na nowy profil gra nie chciała się uruchomić, wyrzucało już w początkowej fazie wczytywania profilu. Zostawiłem tylko PM i RM z plikiem do połączenia tylko tych map. Profil się wczytał. Zapisałem i następnie dodałem do zestawu jeszcze PR oraz plik do połączenia tych 3 map. Profil wczytał się bez problemu,

ukaszszukasz
Posts: 3
Joined: 10 Oct 2016 13:10

28 Feb 2020 00:22

No niestety mi też się wysypuje zaraz na początku ładowania. Metoda kolegi wyżej też nic nie dała - działa do momentu dorzucenia PR. Nie koliduje z innymi modami bo sprawdzam na czystym profilu.
Edit: Udało się. U mnie inna kolejność zadziałała.

Od góry:
-PM PR RM connection
-PR fix1
-PR def
-PR map
-PR media
-PR models
-PR assets
-PM definition
-Rusmap def
-Rusmap map
-Rusmap model
-Rusmap model2
-Promods map
-Promods media
-Promods models 3
-Promods models 2
-Promods models
-Promods assets
Last edited by ukaszszukasz on 28 Feb 2020 13:47, edited 1 time in total.

Adisan2
Posts: 19
Joined: 29 Sep 2019 09:29

28 Feb 2020 13:30

Panowie,musi działać.
Odznaczyc wszystkie aktywne mody(skopiowac katalog mod na pulpit),usunąć wszystkie mody z dokumenty/ETS2/mods.
Odpalic ostatniego sejwa,nie musi byc nowy profil.
1. Zaczynamy wrzucac PO KOLEI,mody,np Great Steppe 3 pliki,zapisujemy menadzer,odpalamy gre.
2. Jak działa,analogicznie dodajemy reszte.
3 Jak nie działa,zweryfikowac pliki gry,sprobowac na nowym profilu.
4 Wiekszosc modów MUSI miec swoją kolejność,wobec innych,to bardzo wazne.Zmiana spowoduje crash lub przesuniecie mapy.
5 Ja nie mam ostatniego DLC,czytałem ze powoduje konflikt z modami.
6 Wersja gry którą odpalam to Public Beta 1.36, nie ta "for incompatible mods".

Tu jest plik z moją kolejnością modów:
https://mega.nz/#!2rQVCS5L!lI0cMeLBTmuM ... wglo2mmwZY

Mam nadzieje że komuś sie przydadzą te wskazówki.
Last edited by Adisan2 on 29 Feb 2020 00:03, edited 1 time in total.

Mineral12
Posts: 2
Joined: 22 Apr 2017 12:21
Contact:

28 Feb 2020 17:49

Mam ten sam problem otóż wywala grę na początku gdy mam załączony PM+RM+PR road connection v1.04 i jestem w 100% przekonany, że to przez ten mod. Niestety nie mam pojęcia czemu wywala, bo z tego co wiem są osoby, którym to działa. Sprawdzałem rozwiązania z tej strony i nadal nic.
Czy przypadkiem nie jest do tego potrzebne DLC Road to the black sea?

ukaszszukasz
Posts: 3
Joined: 10 Oct 2016 13:10

28 Feb 2020 21:54

Ja słyszałem obie wersje, że są potrzebne wszystkie dlc i to że bez black sea bangla. Aktualnie jest dużo niewiadomych, no i jest dużo fałszywych informacji.
Ps. jezeli chcesz to łączyć z Rusmapą, to masz wgranego jej fixa? Jest taki pliczek z poprawionym rusmapem, jakieś 1,2gb. Nie wiem czy to istotne ale to jedna z rzeczy którą zmieniłem i zaczęło działać.

Adisan2
Posts: 19
Joined: 29 Sep 2019 09:29

29 Feb 2020 00:02

Mineral12 : Chciałbym ci pomóc drogi kolego,ale czy Ty zrobiłes dwie rzeczy :
1.Przeczytałes moj post ???
2.Czy go zrozumiałeś ? ( Szczególnie punkt 5)
ukaszszukasz : Po co mieszasz i siejesz ferment ? U mnie działa bez ost DLC,na stronie Poland Rebuild jest wszystko co potrzeba by to poprawnie
zainstalowac.Autor sie postaral,prościej sie nie da.Nie wgrywasz fixa Rusmapy,tylko ten jeden cały poprawiony rar,zawierajacy poprawke i mape Rusmap.

Zacznijcie ludzie myśleć , analizować informacje i wyciągać wnioski.

MrBeMrk
Posts: 2
Joined: 20 Apr 2014 16:07

29 Feb 2020 09:01

Mi tez wywalało grę , a wszystko miałem dobrze -problem leży w tym ze musicie zaktualizować rusmape ,rusmap 2.0 z 20 stycznia czy jakoś tak a nie z grudnia,wyszła aktualizacja idzie sie pogubić bo autor mapy nie dodał cyferki



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Maiuki and 2 guests