Poland Rebuilding 2.4.1 (ETS2 1.36/PM 2.43)+[RUSMAP 2.0]

Polish
ukaszszukasz
Posts: 3
Joined: 10 Oct 2016 13:10

29 Feb 2020 15:46

Adisan2 - ciężko jest analizować informacje gdzie co strona to każdy twierdzi coś innego. Tak to z modami jest, to że działa u jednego to nie znaczy że zadziała idealnie tak samo u drugiego. Mi się wywalało w kolejności podanej przez kolegę który stworzył temat. I nie miało to znaczenia czy miałem Rusmapę czy same PM i PR. Więc to nie do końca jest sianie fermentu, tylko próba rozwiązania problemów, jakby nie patrzeć - po to są fora. :?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 10036
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

29 Feb 2020 16:20

ukaszszukasz wrote:
29 Feb 2020 15:46
Tak to z modami jest, to że działa u jednego to nie znaczy że zadziała idealnie tak samo u drugiego
Akurat z tym ciężko się zgodzić. Komputery są zero-jedynkowe. Albo coś działa, albo nie. Nie było jeszcze sytuacji, że ProMods akurat u jednej osoby nie działa, bo jego sprzęt ma taki kaprys że nie pozwoli mu pograć ;) Wszystko sprowadza się do błędu użytkownika, jego niewiedzy i przekombinowania. Niektóre mody po prostu ze sobą nie działają i trzeba ocenić czy na pewno chcemy ich aż tyle.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

User avatar
waldek00
Posts: 163
Joined: 24 Aug 2014 23:14
Location: Pszczyna

29 Feb 2020 18:38

Jak ktoś posiada wszystkie DLC + DROGA DO MORZA CZARNEGO,spróbujcie tego starszego łącznika do 3 map.

https://sharemods.com/c8t6k9d1kvjc/PPM2 ... 1.scs.html

Mineral12
Posts: 2
Joined: 22 Apr 2017 12:21
Contact:

13 Mar 2020 21:18

Dziekuję bardzo za pomoc Panu MrBeMrk, bo rzeczywiście problem leżał w tym, że miałem RusMap z grudnia i nie było to takie oczywiste. Jak napisałeś autor nie dodał cyferki co było mylące. Jeszcze raz dziękuje za pomoc i życzę wszystkim miłego dnia/wieczoru. :)

slothmachine
Posts: 1
Joined: 13 Feb 2020 08:47

14 Mar 2020 16:40

Hej,
mam dodane PM+PR+RM i mam następujący problem, otóż gra normalnie się włącza, gram bez problemu ale najwidoczniej (problem z łączeniem map) na konkretnych fragmentach drug każde auto spada pod mapę. Np jadąc z pilotem, on też spada.

Może źle dodałem łączniki. Używam łączenia PM z RM bez łącznia wszystkich 3 map.
Czy ktoś ma podobnie i czy ma ktoś rozwiązanie.

Używam też Natural lux, wszystkie mody są najnowsze jakie udało mi się znaleść.

elvis0909
Posts: 8
Joined: 13 Dec 2019 12:29

18 Mar 2020 13:44

waldek00 Zrobiłem tak jak mówiłeś zamieniłem oba pliki i gra poszła ale niestety pojawił się inny problem na mapie russian open spaces 7.7 są po przerywane drogi jak to naprawiać

[email protected]
Posts: 2
Joined: 28 Nov 2019 15:17

21 Mar 2020 23:09

Nie wiem, czy powinien wrzucać tutaj, czy nie, ale wygląda na to, że jest problem z połączeniem na trasie Warszawa<->Białystok.

https://zapodaj.net/be3eea11af1c0.png.html

MrTuptuuus
Posts: 179
Joined: 05 Apr 2015 12:42
Donation rank:
Location: Kielce

22 Mar 2020 00:29

Ma ktoś jakiś pomysł jak ułożyć z paris rebulid i z middle east add-on? Może do tego mapa Macedonii? Bo próbuje, próbuje i nic mi nie wychodzi. Z góry dzięki ;))
Currently driving: Scania RJL
Win 10, i5-6500 (3,2 Ghz), 8GB RAM, Asus GeForce GTX 1060 3GB.

Promods+Rusmap+Poland Rebuilding <3

Sylwek454
Posts: 1
Joined: 22 Mar 2020 00:17

22 Mar 2020 18:04

Witam odnośnie tego co zgłaszali poprzednicy iż podczas ekranu wczytywania wyrzucało z gry,miałem podobną sytuację i otóż( zakupiłem dodatek road to the black sea i postanowiłem do tego jeszcze że umieszczę Pro mods+Poland Rebuilding+Rusmap) wersja jaką posiadam to 1.36 pobrałem z promods 1 link wersja 2.43 i tak jak w tych 3 krokach zalecane było 7 plików następnie wypakowanie je do Ets 2 mod w dokumentach(a także bonusowo przyczepy) następnie rebuilding i także z (ets 2 mods)-mapę rosji w wersji 1.9.1 która działa na 1.35/1.36 po ich pobraniu oraz wypakowaniu do zawartości mod w dokumentach dodałem także PPM2.42_RM1.9.1_v1.35_roadconnection oraz ten co został dodany tutaj w temacie i w grze ustawiłem w kolejności takiej jak zostało dodane na zdjęciach,trochę mi się wczytywało ale no spora mapa to też myślałem że mi wyrzuci ale po oczekiwaniu tak z +/- 1,5-2.0 min poszło i też zrobiłem przejazd 2,500 tys km sprawdzić czy działa ( Lublin- Hiszpania) i jeszczę sprawdzę w kierunku Rosji to będzie wiadomo czy działa na 100% :D mam nadzieję że jakoś to wam pomorze :)

kamlis88
Posts: 1
Joined: 11 Dec 2014 09:10
Donation rank:

22 Mar 2020 20:36

Najlepiej do PM 2.43 ,PR pobrać RusMap 2.0 łączenie map działa i nic nie crashuje



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests