Poland Rebuilding 2.4.1 (ETS2 1.36/PM 2.43)+[RUSMAP 2.0]

Polish
MrTuptuuus
Posts: 179
Joined: 05 Apr 2015 12:42
Donation rank:
Location: Kielce

22 Mar 2020 20:39




Może ktoś umie z tym pomóc? :(
Currently driving: Scania RJL
Win 10, i5-6500 (3,2 Ghz), 8GB RAM, Asus GeForce GTX 1060 3GB.

Promods+Rusmap+Poland Rebuilding <3

danio
Posts: 22
Joined: 09 Aug 2015 12:22
Donation rank:

26 Mar 2020 11:52

Pokaż kolejność map.

Adisan2
Posts: 19
Joined: 29 Sep 2019 09:29

26 Mar 2020 12:55

Po pierwsze wywal RJL Scania R 4-series,bo jest chyba niekompatybilne i generuje błąd.
Dodaj to do lini komend przy uruchamialnym pliku. -mm_max_tmp_buffers_size 1000.
Zastosuj się do tego co napisałem na pierwszej stronie.

MrTuptuuus
Posts: 179
Joined: 05 Apr 2015 12:42
Donation rank:
Location: Kielce

28 Mar 2020 21:08

Paris Rebulid v2.4
PM 2.43 + RM 2.0 + PR 2.41 road connection
Promods middle-east def & map
promods middle-east assets
PR fix 1
PR Special Transport
PR Def
PR map
PR media
PR Models
PR Assets
Promods def
Rusmap def
rusmap map
rusmap model
rusmap model 2
Promods Map
Promods Models 1
Promods models 2
Promods models 3
Promods Media
Promods Assets
Currently driving: Scania RJL
Win 10, i5-6500 (3,2 Ghz), 8GB RAM, Asus GeForce GTX 1060 3GB.

Promods+Rusmap+Poland Rebuilding <3

RafaelloPL007
Posts: 4
Joined: 31 Mar 2020 14:37

04 Apr 2020 16:11

Mógłby ktoś napisać w którym miejscu dodać Poland Rebuilding fix i special transport, Middle East oraz fix do Rusmapy? Przepraszam za takie pytania, ale to moje pierwsze modyfikacje do ETS 2 i nie do końca jestem pewny jak to zrobić.
Edit: Już sobie poradziłem.

upel84
Posts: 1
Joined: 06 Apr 2020 10:52

06 Apr 2020 11:56

Witam, przepraszam może za glupie pytanie, ale jestem świeży w modyfikacjach w ets2 i mam pewien problem. Zaktualizowanego mam najnowszego ets2 w wersji 1.36.x i żeby teraz wgrac PR 2.4.1 to musze miec DLC Baltic? Ostatni mam France & Italy. Jesli nie moge, to czy np. do wersji ETS2 1.36 mozna wgrac ProMods 2.33? Nie bardzo wiem o co z tym chodzi... Oprocz tego mam jakieś zw dwa mody ze stron i z 3 z warsztatu steam? To czy to wszystko wtedy gra ze soba, tamte plus ProMods?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9832
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

06 Apr 2020 13:30

Do najnowszej wersji PM i PR potrzebujesz wszystkie DLC mapowe poza Morzem Czarnym. Niedługo wyjdzie PM 2.45 (a do tego pewnie nowa wersja PR) i będzie potrzebne też to nowe DLC.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

mrWoozie
Posts: 2
Joined: 04 Jul 2018 09:16

06 Apr 2020 14:23

MrBeMrk wrote:
29 Feb 2020 09:01
Mi tez wywalało grę , a wszystko miałem dobrze -problem leży w tym ze musicie zaktualizować rusmape ,rusmap 2.0 z 20 stycznia czy jakoś tak a nie z grudnia,wyszła aktualizacja idzie sie pogubić bo autor mapy nie dodał cyferki
Jaką masz finalną kolejność ładowania modów?
Używasz Project Next Gen?



Post Reply
  • Information