Gra się nie uruchamia sprawdzi ktoś czemu?

Polish
Post Reply
rafcio666
Posts: 14
Joined: 16 Sep 2017 22:35

18 Feb 2020 20:56

Code: Select all

https://pastebin.com/3LAVmYkh


wszystko działało dobrze (wersja x64), potem przestało. Udało mi się uruchomić w wersji x32 safe mode. Wyglądało paskudnie. Odinstalowałem grę, usunąłem wszystkie pliki z modami i sejwy z profilem kierowcy. Zainstalowałem i dupa. wersja x64 nie działa nadal. wersja x32 uruchamia się ale nie mogę stworzyć profilu kierowcy bo nie działa touch pad (tylko w ets), w innych grach tego problemu nie ma. Dzięki za pomoc
nie zainstalowałem wszystkich dlc bo myslałem, ze to pomoże

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9819
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

18 Feb 2020 21:41

Co konkretnie nie działa?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

rafcio666
Posts: 14
Joined: 16 Sep 2017 22:35

18 Feb 2020 22:29

gra się nie uruchamia

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9819
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

18 Feb 2020 22:53

To znaczy? Nic się nie pojawia po kliknięciu ikony?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

rafcio666
Posts: 14
Joined: 16 Sep 2017 22:35

19 Feb 2020 06:22

czarny ekran przez kilkanaście sekund

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9819
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

19 Feb 2020 13:59

Masz aktualne sterowniki? Próbowałeś w OpenGL?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

rafcio666
Posts: 14
Joined: 16 Sep 2017 22:35

19 Feb 2020 21:13

Udało się uruchomić w trybie x32 bit. mam panel startowy i nie mogę nic zrobić bo nie działa kursor. Ale tylko w tej grze tak się dzieje

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 9819
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

20 Feb 2020 12:40

Bardzo dziwny problem i nie wiem czy ktoś wymyśli rozwiązanie. Obstawiałbym uszkodzoną kartę graficzną, ale skoro działa w innych grach, to raczej chodzi o coś innego.
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Ssimoo
Posts: 464
Joined: 28 Dec 2015 18:50

21 Feb 2020 16:51

Przywróć domyślne, windowsowe sterowniki karty graficznej.

rafcio666
Posts: 14
Joined: 16 Sep 2017 22:35

23 Feb 2020 22:15

Nie wiem co się stało. Nic nie robiłem a zadziałało w wersji X32. Trochę szkoda, że nie działa x64 ale ważne, że działa :))



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 7 guests