Problem z Turkey Map

Polish
Post Reply
Rassmuser
Posts: 2
Joined: 10 Sep 2015 13:08
Donation rank:

13 May 2020 08:59

Witam wszystkich. Wgrałem sobie moda z Turkey Map ale bez ProModsa ponieważ gram na najnowszej wersji. Zniknęło mi połączenie z miastami z DLC Black Sea i chyba coś nie tak jest ogólnie z modem Turkey Map, ponieważ nie które miasta wyglądają na mapie jak by były na Morzu Śródziemnym, po za tym mam 2 miasta Stambuł ale do jednego nie można dojechać bo nie ma żadnego połączenia drogowego. Dołączam screen z mapy
Attachments
screen.png
screen.png (209 KiB) Viewed 185 times
Promods 2.46 + Rusmap 2.1.0 + Onal Turkey 1.1

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 10027
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

13 May 2020 09:20

Jesteś pewien że ta mapa jest kompatybilna z najnowszym DLC?
Image
Currently working on: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek

Rassmuser
Posts: 2
Joined: 10 Sep 2015 13:08
Donation rank:

13 May 2020 09:21

Chyba jednak masz rację, nie jest kompatybilne... Dzięki
Promods 2.46 + Rusmap 2.1.0 + Onal Turkey 1.1



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests