problem

Locked
krzyskle
Posts: 3
Joined: 28 Jun 2014 17:14

22 Oct 2014 14:51

Witam,
mam problem, chcę zagrać na promods ale gdy prowidłowo zainstalowałem mod (4 pliki promod 1,2,3 i plik def) włączam save z włączonym modem, ale gra mi się crashuje, gra jest orginalna na steam
pozdrawiam

krzyskle
Posts: 3
Joined: 28 Jun 2014 17:14

25 Oct 2014 08:03

właściwie problem rozwiązał się, ale nie widzę ładónków do wzięcia

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

25 Oct 2014 11:05

Po pierwsze: mapa nie działa na 1.14

Po drugie: jakie masz mody?

Trochę się rozpisz. ;)
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags

krzyskle
Posts: 3
Joined: 28 Jun 2014 17:14

25 Oct 2014 11:41

Nemmm21 wrote:Po pierwsze: mapa nie działa na 1.14

Po drugie: jakie masz mody?

Trochę się rozpisz. ;)
1. ja mam chyba nie za aktualizowaną wersję (mapę ściągałem 4 dni wcześniej i nie aktualizowałem)
2. moje mody to głównie mody na ciężarówki (nowe + tiuning np. scania od satana ), jeden modpack na naczepy chyba od satana i na jednym save real company
Przechwytywanie.PNG
Przechwytywanie.PNG (58.09 KiB) Viewed 2160 times

czajaking1994
Posts: 1
Joined: 04 Apr 2014 16:59

10 Nov 2014 16:04

a powiedz na jaką cholerę ci 3 pliki promods? jak zauwarzyłem mają one tę samą wielkość co oznacza jak domniemam że są one identyczne wystarczy ci tylko map, def no i zwykły promods, real comamy raczej nie ma nic do tego bo ja też mam i wszystko chula spróbuj przenieść sobie wszystkie mody potem wgraj tylko pliki do mapy a jak będzie chodzić to stopniowo wgrywaj resztę modów



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: hexam, M4R4H and 3 guests