Crash we Francji.

Polish
Locked
Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

28 Dec 2014 11:09

Witajcie.

Mam problem z wywalaniem gry do pulpitu w jednym miejscu we Francji:

Rozjazd na autostradzie tuż przed miejscem zrobienia screena. Grę wyrzuca od razu po wjechaniu na to skrzyżowanie.
Imageets2_00016 by cherokee265, on Flickr

log:



Próbowałem to napisać w oficjalnym dziale do zgłaszania błędów ale tam chyba jest moderowane i od wczoraj mój temat nie pojawił się na forum. Z góry dziękuję za pomoc.

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

28 Dec 2014 20:56

Kluczowe pytanie: :D "Czy posiadasz wersję 1.15? - Jeżeli nie zaktualizuj grę do 1.15.
"Czy masz wersję 1.83 mapy ProMods? - Jeżeli nie zaktualizuj mapę.
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags

Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

28 Dec 2014 20:59

Wszystko jest w logu ;)

Gra w wersji 1.15 i mapa 1.83. Na końcu logu są błędy z plikami mapy.

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

28 Dec 2014 21:02

Niezauważyłem loga. :O Pozatym za bardzo nie znam się na nim. :D
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

28 Dec 2014 21:05

Stwórz nowy profil i sprawdź czy cię tam wywala. ;)

Możliwe, że jest to wina modów/ jakiegoś moda. ;)

Widzę też miasta z mapy TSM (bodajże), a po nich crash.... Dziwne...
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags

Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

28 Dec 2014 21:49

TSM na pewno nie. Na tym profilu używałem tylko ProMods. Do TSM mam inny profil.

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

28 Dec 2014 22:01

Daj screena z miejsca w którym cię wywaliło (ułatwi mi to pracę) :)
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags

Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

29 Dec 2014 14:13

Screen jest w pierwszym poście ;) Dalej nie podjadę bo jak wjeżdżam na rozjazd to wywala. Masz tam koordynaty, zobacz to skrzyżowanie przede mną, widać je na GPS.

Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

29 Dec 2014 16:36

Okej, usunąłem mod "True AI Lights" i teraz już nie wywala. Temat do zamknięcia. Dzięki za pomoc :)

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

29 Dec 2014 19:10

Mnie po Trud AI Lights też wywalało, ale było to dawno. :) Ogólnie ProMods się od dawna gryzło z ProMods.
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 8 guests