ProMods 2.45 has been released. It runs on game version 1.36 and requires ALL map DLCs. It is not compatible with open beta 1.37.

Please note that due to the COVID-19 pandemic, we are sadly unable to expand our server capacity as per usual and the free download servers are likely to be overwhelmed upon release. Please be kind and patient or use the paid service for a better experience.

Crash we Francji.

Polish
Locked
Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

28 Dec 2014 11:09

Witajcie.

Mam problem z wywalaniem gry do pulpitu w jednym miejscu we Francji:

Rozjazd na autostradzie tuż przed miejscem zrobienia screena. Grę wyrzuca od razu po wjechaniu na to skrzyżowanie.
Imageets2_00016 by cherokee265, on Flickr

log:



Próbowałem to napisać w oficjalnym dziale do zgłaszania błędów ale tam chyba jest moderowane i od wczoraj mój temat nie pojawił się na forum. Z góry dziękuję za pomoc.

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

28 Dec 2014 20:56

Kluczowe pytanie: :D "Czy posiadasz wersję 1.15? - Jeżeli nie zaktualizuj grę do 1.15.
"Czy masz wersję 1.83 mapy ProMods? - Jeżeli nie zaktualizuj mapę.
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags

Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

28 Dec 2014 20:59

Wszystko jest w logu ;)

Gra w wersji 1.15 i mapa 1.83. Na końcu logu są błędy z plikami mapy.

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

28 Dec 2014 21:02

Niezauważyłem loga. :O Pozatym za bardzo nie znam się na nim. :D
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

28 Dec 2014 21:05

Stwórz nowy profil i sprawdź czy cię tam wywala. ;)

Możliwe, że jest to wina modów/ jakiegoś moda. ;)

Widzę też miasta z mapy TSM (bodajże), a po nich crash.... Dziwne...
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags

Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

28 Dec 2014 21:49

TSM na pewno nie. Na tym profilu używałem tylko ProMods. Do TSM mam inny profil.

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

28 Dec 2014 22:01

Daj screena z miejsca w którym cię wywaliło (ułatwi mi to pracę) :)
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags

Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

29 Dec 2014 14:13

Screen jest w pierwszym poście ;) Dalej nie podjadę bo jak wjeżdżam na rozjazd to wywala. Masz tam koordynaty, zobacz to skrzyżowanie przede mną, widać je na GPS.

Lesiu106
Posts: 8
Joined: 08 Feb 2014 10:30
Donation rank:

29 Dec 2014 16:36

Okej, usunąłem mod "True AI Lights" i teraz już nie wywala. Temat do zamknięcia. Dzięki za pomoc :)

Nemmm21
Posts: 127
Joined: 25 Dec 2013 14:09
Donation rank:
Location: near Krosno, Poland

29 Dec 2014 19:10

Mnie po Trud AI Lights też wywalało, ale było to dawno. :) Ogólnie ProMods się od dawna gryzło z ProMods.
Logitech G25 + GamePad Xbox360
All DLCs without National Flags



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests