ProMods 2.32 + DLC Beyond the Baltic Sea

User avatar
kamikazee54
Posts: 254
Joined: 21 Oct 2013 14:11

22 Jan 2019 14:55

FreddyCzOfficial na Turecko si počkáš ešte minimálne 2 roky ;)

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

22 Jan 2019 18:06

Tak to je super,čekám na to jak pes na kost :D
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

09 Feb 2019 15:13

Se dívám že než tu mapu dají na stažení tak bude verze hry 1.36,už jedu na 1.34,mapu jsem musel oželet pro to že už je nekompatibilní s verzí :D :D
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

User avatar
kamikazee54
Posts: 254
Joined: 21 Oct 2013 14:11

09 Feb 2019 17:57

Ono treba byť trpezlivý. Skús si otvoriť editor a trochu sa v ňom pohrať a vytvoriť dačo. To vôbec není tak easy ako by sa mohlo zdať. Za mňa majú veľký rešpekt a aj keby som mal čakať pol roka, tak toho pol roka vydržím čakať.

https://blog.promods.net/2019/02/40000- ... g-version/ Stačí si toto prečítať, je tam všetko vysvetlené.

TR4N3
Posts: 5
Joined: 22 Mar 2018 18:59
Donation rank:

25 Feb 2019 21:45

Zdravím všechny.

Lidičky mám menší problém,co teď vyšla ta nová verze 1.34.

Tak jsem si chtěl udělat MAP COMBO jak jsem viděl na Youtube.

Stáhl jsem si k tomu vše co bylo ve videích a udělal i vše přesně podle návodu,problém je v tom že se mi to načte normálně,ale ve chvíli, kdy dám vybrat město mi hra spadne .... Nevíte,někdo kde by mohl být problém ? Mám tam mody :ProMods,Rusmap,Sardinia Mod,YKS (Turecko)Romania,Southern Region a ještě Kazachstán.

Zkoušel jsem jak tu novou verzi tak i starší verzi a nemohu přijít na žádný problém ... Neví někdo ? (Popř nemá někdo COMBO MAP udělaný taky ?

Děkuji za jakýkoliv rady/odpovědi.

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

25 Feb 2019 22:17

Ahoj,taky jsem se na to díval a dělal podle toho a nešlo to,dostal jsem tam max tohle promods-v233,RusMap_v1.8.1,Romanian Map v2.0,Sardinia Map Add-on v0.9.1,Swedish Islands Map addon v1.0,Paris Rebuild v2.3 a šlape mi to :D
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

jardik
Posts: 4
Joined: 08 Aug 2013 21:34

26 Feb 2019 16:04

Ahoj,prosím tě a máš spojejené polsko+rusmap a pak skandinávii a rusmap ???????

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

27 Feb 2019 07:26

Samozřejmě to mám propojené
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

jardik
Posts: 4
Joined: 08 Aug 2013 21:34

28 Feb 2019 14:42

Můžeš prosím poradit jak to máš poskládané a je to prosím na patch 1.34 ???? mě to stále nejde nemůžu spojit polsko+rusmap a pak scandinávii a rusmap...porád nevím jak na to...



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest