Nekontaktibilní 2

Czech/Slovak
Post Reply
VickyCh
Posts: 2
Joined: 07 Nov 2019 20:58

03 Feb 2020 10:18

Mi to též nefunguje, to mám verzi 1.36.2, ale to si steam sám aktualizuje, pokud to neaktualizuji, tak mě prostě nepustí hrát. A už vůbec mi hlava nebere, že tu vývojáři pustí do světa promods 2.43, ale na TMP mě to nepustí vůbec. A o tom to je. Neupírám chlapcům snahu, ale pokud něco nabídnu, mělo by to být kompaktibilní
Last edited by bmwGTR on 03 Feb 2020 11:07, edited 1 time in total.
Reason: splitted into a new topic - do NOT bump old topics

User avatar
rdim
Posts: 6
Joined: 12 Jul 2015 19:09
Location: Moravia, Czech Republic

05 Feb 2020 19:04

Já teda mám vždy nejnovější PM (teď 2.43) a na TMP se dostanu normálně.

User avatar
BebeMischa
Posts: 198
Joined: 06 Oct 2014 20:01
Donation rank:
Location: Amsterdam
Contact:

06 Feb 2020 16:29

Pokud chci neco puzivat, prectu si nejdriv navod k pouziti, nez zacnu nekoho obvinovat, ze to dela spatne.

Dobra rada nad zlato: Automaticke aktualizace se u kazde hry na Steamu daji zastavit v tvych osobnich nastavenich.
A jedna bonusova rada: Je zcela normalni, ze modifikace dobrovolniku funguji se starsimi verzemi a ne s temi nejnovejsimi. Vyvojar holt proste potrebuje cas svuj produkt prizpusobit.

Tedy, pokud se zactes do navodu, budes vedet, co mas delat...
Volvo FH16 classic 6x4, RJL Scania T 730 Hp 8x4/4, HB Tatra 815, HB Liaz 300s and more...
https://www.worldoftrucks.com/en/online ... p?id=71603
http://steamcommunity.com/id/bebemischa/
i7 9700k, 16 GB, 2xMSI 1070Ti SLi, e-PCi SSD 512 GB, 3x24" 1080p, T500RS wheel
ETS2, Promods, RusMap, all Jazzycat's
Speak NL, CZ, SK, D, GB

User avatar
TairikuOkami
Posts: 4
Joined: 08 May 2018 12:14
Location: Trnava
Contact:

26 Feb 2020 13:17

VickyCh wrote:
03 Feb 2020 10:18
Mi to též nefunguje, to mám verzi 1.36.2, ale to si steam sám aktualizuje, pokud to neaktualizuji, tak mě prostě nepustí hrát. A už vůbec mi hlava nebere, že tu vývojáři pustí do světa promods 2.43, ale na TMP mě to nepustí vůbec. A o tom to je. Neupírám chlapcům snahu, ale pokud něco nabídnu, mělo by to být kompaktibilní
Nekdy vyjde drobny update a pak treba pockat az TMP aktualizuje svou verzi, promods s tim nic nema.

BebeMischa wrote:
06 Feb 2020 16:29
Dobra rada nad zlato: Automaticke aktualizace se u kazde hry na Steamu daji zastavit v tvych osobnich nastavenich.
To jiz davno neni pravda. Hra se musi nechat aktualizovat a pak teprve jde prepnout na starou verzi.

VickyCh
Posts: 2
Joined: 07 Nov 2019 20:58

24 Mar 2020 10:35

BebeMischa wrote:
06 Feb 2020 16:29

Dobra rada nad zlato: Automaticke aktualizace se u kazde hry na Steamu daji zastavit v tvych osobnich nastavenich.
Takže ještě jednou čistě pro Tebe do Holandska:

1. Pokud hru neaktualizuješ, nejde spustit pokud je zakoupená přes Steam.
2. Číst umím. Narozdíl od Tebe nikoho neurážím, jen jsem glosovala a optala zda někdo neví co a jak. To, že jsem tam mapsala, že by to mělo být funkční, tak za tím si stojím, bo jak čtu, tak někomu jede ještě dokonce 2.43. a ne že si něco stáhnu a za zhruba týden to nefunguje a shodí mi to celou hru...

Přidáno za 1 minuta 42 sekund:
BebeMischa wrote:
06 Feb 2020 16:29
Dobra rada nad zlato: Automaticke aktualizace se u kazde hry na Steamu daji zastavit v tvych osobnich nastavenich.
To jiz davno neni pravda. Hra se musi nechat aktualizovat a pak teprve jde prepnout na starou verzi.
[/quote]

Mohl by jsi mi prosím poradit jak zapnout tu starou verzi. ať dělám co dělám, na Steamu to nemohu najít. Děkuji předem

User avatar
Qixiwi
Posts: 140
Joined: 02 Jun 2017 16:39
Donation rank:
Location: Somewhere in Czechia

25 Mar 2020 15:46

Stačí kliknou v knihovně pravým tlačítkem na hru, zvolit možnost vlastnosti a v okně, co vyskočí kliknout na záložku beta verze. Zde je možnost vybrat beta verzi a tam už si jen stačí vybrat požadovanou starší verzi hry.
I like trucking, I like Europe, so that's why I love ProMods!



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest