[Pokec] Česko-Slovenské forum!

Mercedes2002CZ
Posts: 89
Joined: 02 May 2017 16:02
Location: Liberec

15 Jan 2018 15:56

Calicz wrote:
14 Jan 2018 13:41
Zdravím chci se zeptat na pro mne důležitou otázku. Jak to řešíte, když vyleze update mapy? Myslím to tak, že vytvoříte profil.. nataháte si tam ProMods, Rusmap, Balkan, Southern Region, k tomu si hodíte auta, návěsy, grafiku, ui ... prostě si poskládám modpack. Pak výjde nová verze promods a co teď? Už mne nebaví jezdit pořád od začátku a zase to skládát znova. Lze prostě udělat jen update? Ale jak se vygenerují nová města do současného profilu? díky za odpově'd :)
Normálně jenom vyměníš tu danou mapu. Nemusíš si dělat nový profil. Postup se ti uloží. Mapa a save jsou odlišně rozdělený.

Calicz
Posts: 2
Joined: 30 Jan 2016 04:48

15 Jan 2018 20:58

Mercedes2002CZ wrote:
15 Jan 2018 15:56
Calicz wrote:
14 Jan 2018 13:41
Zdravím chci se zeptat na pro mne důležitou otázku. Jak to řešíte, když vyleze update mapy? Myslím to tak, že vytvoříte profil.. nataháte si tam ProMods, Rusmap, Balkan, Southern Region, k tomu si hodíte auta, návěsy, grafiku, ui ... prostě si poskládám modpack. Pak výjde nová verze promods a co teď? Už mne nebaví jezdit pořád od začátku a zase to skládát znova. Lze prostě udělat jen update? Ale jak se vygenerují nová města do současného profilu? díky za odpově'd :)
Normálně jenom vyměníš tu danou mapu. Nemusíš si dělat nový profil. Postup se ti uloží. Mapa a save jsou odlišně rozdělený.
Aha, já myslel, že do save file se generují města, takže se zeptám ještě jinak. Když třeba není southern region aktuální, mohu ho pak jednoduše přidat nebo musím od znova se všema balíkama map? :) a díky za odpověď

Mercedes2002CZ
Posts: 89
Joined: 02 May 2017 16:02
Location: Liberec

16 Jan 2018 15:52

Calicz wrote:
15 Jan 2018 20:58
Mercedes2002CZ wrote:
15 Jan 2018 15:56
Calicz wrote:
14 Jan 2018 13:41
Zdravím chci se zeptat na pro mne důležitou otázku. Jak to řešíte, když vyleze update mapy? Myslím to tak, že vytvoříte profil.. nataháte si tam ProMods, Rusmap, Balkan, Southern Region, k tomu si hodíte auta, návěsy, grafiku, ui ... prostě si poskládám modpack. Pak výjde nová verze promods a co teď? Už mne nebaví jezdit pořád od začátku a zase to skládát znova. Lze prostě udělat jen update? Ale jak se vygenerují nová města do současného profilu? díky za odpově'd :)
Normálně jenom vyměníš tu danou mapu. Nemusíš si dělat nový profil. Postup se ti uloží. Mapa a save jsou odlišně rozdělený.
Aha, já myslel, že do save file se generují města, takže se zeptám ještě jinak. Když třeba není southern region aktuální, mohu ho pak jednoduše přidat nebo musím od znova se všema balíkama map? :) a díky za odpověď
Jenom odebereš a pak až bude aktuální, tak zase přidáš. To že to odebereš ti jenom napíše "Byla zjištěna úprava hry..." a přesune tě to do domovské garáže.

oliveros
Posts: 8
Joined: 17 Dec 2017 20:02

18 Jan 2018 13:24

Zdravím chci se zeptat jsem takovej že rád zkouším ruzne mody do hry. A ted jsem na to asi doplatil po ujetí x kilometru hra spadne vyzkočí hláška že ETS 2 prestal pracovat.Myslel jsem že je chyba třeba v mapě tak místo na sever doPolska jsem vyrazil do Francie ale bohuzel .Je něco co by mi zjistilo co se háda nebo tam nepatří.Díky za rady

bigman22
Posts: 2
Joined: 16 Sep 2017 10:28
Donation rank:

02 Feb 2018 19:48

Zdravím všechny a měl bych dotaz, nevšiml jste si někdo bugu ve verzi Pro mods 2.25? Dnes jsem viděl už podruhé jet samotný podvozek. :-)

p3k18
Posts: 1
Joined: 04 Apr 2016 22:25
Donation rank:

05 Feb 2018 23:11

Viete mi niekto poradit kde sa da najst ProMods 2.25 + RusMap 1.7.5 Road Connection neviem to nikde najst . Dakujem ;)

oliveros
Posts: 8
Joined: 17 Dec 2017 20:02

09 Feb 2018 13:24

Zdravím všechny a měl bych dotaz,kde u mě je chyba vložil jsem si mod tahače do hry vše funguje jak má jen zvuk motoru klakson blinkry ne je ticho okolni zvuky jsou dik za odpoved.A kdyz si to prohlizim ve videu tak tam jsou realne zvuky

Mercedes2002CZ
Posts: 89
Joined: 02 May 2017 16:02
Location: Liberec

10 Feb 2018 10:21

p3k18 wrote:
05 Feb 2018 23:11
Viete mi niekto poradit kde sa da najst ProMods 2.25 + RusMap 1.7.5 Road Connection neviem to nikde najst . Dakujem ;)
Už dávno je RusMap 1.8 a ProMods connection to má v sobě

User avatar
Pepdol
Posts: 8
Joined: 01 Apr 2014 11:05

18 Feb 2018 09:18

Zdravím, nevíte někdo proč po nainstalovávání ProMods 2.26 a Trailer & Company Pack v1.16 se mi divně zobrazují některé návěsy?
Image

tizi20
Posts: 4
Joined: 02 Jan 2017 10:50

18 Feb 2018 13:22

Zdravim na ake 4cesty sa da nadrozmer vozit na promods2,26 dakujem



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests