[Pokec] Česko-Slovenské forum!

judva
Posts: 5
Joined: 07 Apr 2014 10:56

07 Mar 2018 21:06

Děkuji moc za odpověď.

User avatar
Pepdol
Posts: 8
Joined: 01 Apr 2014 11:05

08 Mar 2018 10:45

rudd ozzy wrote:
27 Feb 2018 10:10
Pepdol wrote:
18 Feb 2018 09:18
Zdravím, nevíte někdo proč po nainstalovávání ProMods 2.26 a Trailer & Company Pack v1.16 se mi divně zobrazují některé návěsy?
Image
Musíš pridať oba mody, nielen jeden, tak isto mi to zobrazovalo , až som prišiel na to, že je to rozdelene na dve časti
Mám oba mody, vše seřazeno podle návodu, mně to před verzí 1.16 fungovalo normálně.

oliveros
Posts: 8
Joined: 17 Dec 2017 20:02

30 Mar 2018 10:51

Ahoj prosim o radu po zapnuti hry najedu na prodejce tahacu.Kdyz najedu na scanii a dam vybirat vozy tak nekde v pulce hra padne.Hodne modu co jsou tahace scania jsem odebral.A kdyz v hlavnim menu stisknu ,o hre, prohlizec tahacu tak tam jsou. Uz nevim co se tam hada dik za radu

User avatar
kamikazee54
Posts: 266
Joined: 21 Oct 2013 14:11

30 Mar 2018 11:38

Oliveros vypni komplet všetky módy a potom postupne zapínaj po jednom a skúšaj. Jediná možnosť ako zistiť.

Morte
Posts: 10
Joined: 10 Nov 2013 11:41
Donation rank:

30 Mar 2018 20:20

Ahoj, nasel by se tu nekdo, kdo umi pridat radio do hry Euro Truck Simulator 2? Ja to zkousel a nic nikdy:(
Nebo kdyz bych poslal live_streams.sii? Jde mi o Rádio City Osmdesátka a Rádio City Devadesatka.
Diky

oliveros
Posts: 8
Joined: 17 Dec 2017 20:02

30 Mar 2018 21:51

kamikazee dekuji myslel jsem si to ale moc se mi do toho nechtelo ale nic jineho mi nezbyva

maiden107
Posts: 5
Joined: 22 May 2017 17:49

20 Apr 2018 16:20

Kdy bude další promods ve verzi 1.31 zase nejde proto se ptám kdy bude další verze.

User avatar
kamikazee54
Posts: 266
Joined: 21 Oct 2013 14:11

20 Apr 2018 20:19

maiden107 musíš vydržať až kým nebude live verzia. Promods nikdy nereleasujú na beta patche

maiden107
Posts: 5
Joined: 22 May 2017 17:49

21 Apr 2018 14:36

dík za odpověd

judva
Posts: 5
Joined: 07 Apr 2014 10:56

23 Apr 2018 20:23

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda jde přesunout složka ETS2 v dokumentech z disku C na disk D? Je to z důvodu omezené kapacity SSD disku v mém případě C.

Díky za radu



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest