[Pokec] Česko-Slovenské forum!

User avatar
BebeMischa
Posts: 180
Joined: 06 Oct 2014 20:01
Donation rank:
Location: Amsterdam
Contact:

03 Dec 2018 20:40

prvni, co mi vpadlo do oka: 4GB RAM a integrovana grafika Intel HD graphic.

To nejsou dobre vyhlidky na hrani velkych 3d her...
Volvo FH16 classic 6x4, RJL Scania T 730 Hp 8x4/4, HB Tatra 815, HB Liaz 300s and more...
https://www.worldoftrucks.com/en/online ... p?id=71603
http://steamcommunity.com/id/bebemischa/
i7 9700k, 16 GB, 2xMSI 1070Ti SLi, e-PCi SSD 512 GB, 3x24" 1080p, T500RS wheel
ETS2, Promods, RusMap, all Jazzycat's
Speak NL, CZ, SK, D, GB

ivo2110
Posts: 1
Joined: 10 Dec 2018 16:58

10 Dec 2018 17:05

Ahoj zdravím všechny,
jsem tu nový a pokuším se tim, zde prokousavat , ale mam jednu počáteční otázku proč mě nejde stahnout pro mods free zlousim to uz tyden a stale nic vzdy me to odpovi pouze ze je server nedostupny nebo pretizeny , nerozumim tomu .diky za odpoved

LofftyCZ
Posts: 3
Joined: 30 Dec 2017 22:50

10 Dec 2018 19:09

Zdravíčko mám problém. Je povolené stahovat 2 soubory najednou. Stahuji jeden a když chci spustit stahování vyskočí mi legendární hláška že jsem překročil limit. Bylo by fajn to dát do pořádku. Díky.

LofftyCZ
Posts: 3
Joined: 30 Dec 2017 22:50

11 Dec 2018 00:28

Zdravíčko mám ještě jeden problém. Při stáhnutí mi vždy napíše že soubor je poškozený. Neví někdo co s tím ?

User avatar
kamikazee54
Posts: 262
Joined: 21 Oct 2013 14:11

11 Dec 2018 09:51

LofftyCZ to znamená, že ti muselo spadnúť sťahovanie a súbor sa nestiahol úplne. Musíš odznova sťahovať, iná možnosť není.

LofftyCZ
Posts: 3
Joined: 30 Dec 2017 22:50

11 Dec 2018 17:27

Problém je že to dělá neustále. Zkoušel jsem to snad už 100x

User avatar
Qixiwi
Posts: 125
Joined: 02 Jun 2017 16:39
Donation rank:
Location: Somewhere in Czechia

14 Dec 2018 17:50

V tom případě bych se obrátil přímo na členy ProMods týmu, nebo eventuelně můžeš zkusit stáhnou placenou verzi.
I like trucking, I like Europe, so that's why I love ProMods!

Dyyy
Posts: 1
Joined: 21 Aug 2018 09:43

28 Jan 2019 11:21

Zdar. ProMods 2.32 Na Polský mapě se na několika místech propadnete do země. Prakticky se v Polsku nedostanete ani na RusMap. Například u města Lodž, velká křižovatka směrem na Warszawu, hned za tzv. nově budovanou mýtní bránou. Je to chyba mapy, nebo mám jenom blbě pořadí souborů?

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

30 Jan 2019 12:51

Ahoj,právě jsem danou mýtnou bránu projel a vše v pohodě,nikam jsem se zatím nepropadl a to už jsem tama projel v dane verzy mapy několikrát ;) :)
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

Thanosss
Posts: 16
Joined: 03 Jun 2018 13:39

01 Mar 2019 15:46

vie niekto v čom može byť problém? mapa bodov miest je posunutá oproti mape sveta, a to po nainštalovaní Roextend mapy :/



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest