[Pokec] Česko-Slovenské forum!

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

01 Mar 2019 23:01

Stáhni si Pm emden 1.02c a SuperZoomv3PM 1.32.xx a srovná se ti to
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

Thanosss
Posts: 13
Joined: 03 Jun 2018 13:39

03 Mar 2019 10:25

takže nepomohlo ,musel odinštalovať ROextend mapu, a turecko nešlape už vôbec, hm.

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

03 Mar 2019 12:04

Musí to fungovat a turecko mi taky nešlo,jinak to aby ta mapa byla na svém místě jak má to funguje,asi něco dělás špatně
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

Thanosss
Posts: 13
Joined: 03 Jun 2018 13:39

03 Mar 2019 12:41

blessing wrote:
03 Mar 2019 12:04
Musí to fungovat a turecko mi taky nešlo,jinak to aby ta mapa byla na svém místě jak má to funguje,asi něco dělás špatně
no mozno to trošku upravilo ale nie presne podla mapy a ten zoom nieje potom vidieť prejdene cesty, čo už. no viac ma hneva že spravil som to turecko presne podla toho helpu čo je na stranke roextend a hra mi padla.

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

03 Mar 2019 17:59

Mě to prosím funguje v pohodě I to kama jsem jezdil tam je
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

Thanosss
Posts: 13
Joined: 03 Jun 2018 13:39

03 Mar 2019 20:51

blessing wrote:
03 Mar 2019 17:59
Mě to prosím funguje v pohodě I to kama jsem jezdil tam je
a vieš mi hodiť obrazok toho ako to maš uložene v modoch?

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

04 Mar 2019 14:21

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image


Zde to máš a vše mi funguje v pohodě.Zatím jsem nenarazil na problém ;)
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

Mike250
Posts: 2
Joined: 17 Nov 2014 17:58
Donation rank:

04 Mar 2019 17:50

Zdar chlapi,

chci se zeptat kdo z Vás už v nové mapě odbočoval za Prahou směr Plzeň a Norymberg. Mi to u toho sjezdu padá. Jiné mapy ani nic kolem nich nemám.

User avatar
blessing
Posts: 43
Joined: 15 Apr 2014 05:56
Contact:

04 Mar 2019 19:34

Čau,sem jel jen na Drážďany a tam v pohodě,třeba nějakej mod to může dělat
Image
CPU:Intel Core i7-9700K
GPU:ASUS GeForce DUAL-RTX2070-A8G, 8GB GDDR6
Motherboard:ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Intel
RAM:4X HyperX 4GB KIT DDR4 2666MHz CL15 Fury Black Series 16GB
HDD: WD VelociRaptor 500GB, 3,5'', 10000rpm, 64MB, SATAIII

Thanosss
Posts: 13
Joined: 03 Jun 2018 13:39

06 Mar 2019 07:49

ten roextend ti ide aj na verziu 1.34?

Ide niekomu to turecku na tuto novu verziu vôbec?



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest