TUTORIÁL: Jak na instalaci - OTÁZKY A DISKUSE

User avatar
ZelvaCZ
Developer
Posts: 1970
Joined: 10 Aug 2014 11:53
Location: Příbram, CZ

16 May 2015 19:17

Ahoj, je škoda, že je mod nefunkční, ale zkusím pomoci :) asi nejčastější důvody jsou:

DLC Skandinávie - mod s ním ještě není kompatibilní, ale v řádu dnů by měla vyjít kompatibilní verze 1.95 - naši betatesteři už ji mají a my jen dolaďujeme detaily.

Nemáš fix pro verzi hry 1.17 - odkaz je na předchozí stránce tohoto vlákna, už jsem ho jednou posílal.

Chybí ti nějaký soubor (nejčastěji si lidé zapomínají stahovat promods-v191-def.scs). Mod má celkem tři scs soubory.


Pokud hra stále nefunguje, zašli sem soubor game.log (Dokumenty/Euro Truck Simulator 2/game.log.txt).

Hodně štěstí!
Želva
Image

Fat PM
Posts: 2
Joined: 15 May 2015 18:30
Donation rank:

17 May 2015 07:20

Moc Děkuji, ten fix jsem sice měl ale taky by ho někdo musel zapnout. Mám tam nastláno moc módů a nějak jsem to přehlídl. Super je že funguji i s předchozímy módy.

Ještě jednou děkuji.

User avatar
ZelvaCZ
Developer
Posts: 1970
Joined: 10 Aug 2014 11:53
Location: Příbram, CZ

17 May 2015 20:09

Jsem rád, že to funguje. A rozhodně není zač ;)
Image

preclik10
Posts: 2
Joined: 15 Aug 2014 09:31

01 Jun 2015 10:37

Čus, hele chápu to správně tak že bez DLC Skandinávia mi promods verze 1.95 nepůjde?

User avatar
ZelvaCZ
Developer
Posts: 1970
Joined: 10 Aug 2014 11:53
Location: Příbram, CZ

01 Jun 2015 19:55

1.95 nepůjde, ale měla by fungovat 1.18 + fix pro 1.17 na verzi ProMods 1.91, ale nezkoušel jsem to.. mezi 1.17 a 1.18 ale tolik změn nebylo, takže předpokládám, že možná až na pár chyb v logu by 1.91 + 1.17 fix neměly dělat na 1.18 problémy ;)
Image

preclik10
Posts: 2
Joined: 15 Aug 2014 09:31

01 Jun 2015 21:24

Yes funguje to, díky moc! ;)

Graddy
Posts: 1
Joined: 03 Apr 2015 22:25

12 Jun 2015 00:30

Ludia chcem sa opytat, ci sa neda nejako spravit aby promod 1.95 fungoval na 1.18 bez DLC Scandinavia, 20 € za DLC nedam pockam si na zlavu a ProMod tam chcem :/

User avatar
ZelvaCZ
Developer
Posts: 1970
Joined: 10 Aug 2014 11:53
Location: Příbram, CZ

13 Jun 2015 18:42

Nedá, ale na 1.18 běží 1.91 + 1.17 fix, viz výše:
ZelvaCZ wrote:1.95 nepůjde, ale měla by fungovat 1.18 + fix pro 1.17 na verzi ProMods 1.91, ale nezkoušel jsem to.. mezi 1.17 a 1.18 ale tolik změn nebylo, takže předpokládám, že možná až na pár chyb v logu by 1.91 + 1.17 fix neměly dělat na 1.18 problémy ;)
Image

haplomonka
Posts: 3
Joined: 05 Jul 2015 17:52

28 Aug 2015 11:53

Ahojky, chtěla bych se zeptat. Mam problem nainstalovat verzi promods 1.97. moc jsem nepochopila oteviraní souborů a už vůbec ne souboru s koncovkou .exe.tak prosim o radu nebo nejaky tutorial. Předem díky za rady! Přeji krasný den :) !

matej01cz
Posts: 12
Joined: 11 Oct 2015 11:39

11 Oct 2015 14:18

pomoc mod mi fukuje ale naki casty mapi ma cervení čostím mam delat ?

pouzivam verzy 1.91



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest