TUTORIÁL: Jak na instalaci - OTÁZKY A DISKUSE

dejvikcz3
Posts: 1
Joined: 17 Sep 2016 23:32

17 Sep 2016 23:46

čau potřebuju pomoct vždycky když mi naběhne tlačítko dowload tak kliknu a hodí mi to reklamu a ne odkaz na soubory

User avatar
astronomer
Posts: 450
Joined: 25 Dec 2015 20:42
Donation rank:

18 Sep 2016 10:50

Najprv počkaj 5 sekúnd a potom hore vpravo klikní na SKIP AD.

kyci
Posts: 18
Joined: 21 Jun 2015 19:14

25 Sep 2016 11:22

caute...mam najvyssiu verziu ETS2..stiahol som aj najnovsie ProMods pre verziu 1.25..problem:hra sa nacita no na obrazovke mi ostane stale nacitavacia ciara a obrazok z WoT..pri tom ked stlacim enter alebo esc tak pocujem ze som v hlavnom menu..v grafike si myslim ze to nebude lebo mam herny notebook..v inych modoch tiez nie lebo som vsetky povypinal a na novom profile robi to iste..prosim o radu lebo nemozem hrat a svrbia ma uz prsty..dikicko

User avatar
Peterson
Posts: 757
Joined: 07 Jul 2014 18:45
Location: Bratislava/Zvolen

25 Sep 2016 17:30

Promods sa načítava veľmi dlho, počas načítavania nesmieš ani klikať, ani dovoliť počítaču minimalizovať hru, proste nič. Len mykať myšou.
Peterson logistics - We think, you pay, it's that simple.

ImageImage
Image
My WoT profile.

kyci
Posts: 18
Joined: 21 Jun 2015 19:14

26 Sep 2016 19:32

ostatne mapy mi nacitaly rychlo bez problemov..no tuto najnovsiu nacita ale obraz sa nepohne..ani ked dlhsie pockam tak nic...pri tom pocujem ze som v hlavnom menu

alx97
Posts: 2
Joined: 13 Dec 2016 20:26

13 Dec 2016 21:15

ahojte... dnes som sa rozhodol stiahnuť si tento mod... isiel som do ponuky download a tam som postupoval podla postupu... po spustený hry nemam vsak problém s padaním ale stým že vsetko co som stiahol je nekompatabilne s verziou hry ktoru mam ... ETS 2 mám na steame aktualizované ... viete mi poradit co stym ?

User avatar
ZelvaCZ
Developer
Posts: 1970
Joined: 10 Aug 2014 11:53
Location: Příbram, CZ

14 Dec 2016 19:21

Problém je právě v tom, že ProMods 2.11 funguje na ETS2 1.25, ne 1.26.
Během několika dní by měla vyjít nová verze, která bude s 1.26 fungovat. Teď jedině můžeš v nastavení na Steamu vrátit hru na 1.25.

EDIT: Tak 2.12 už je venku... jestli máš 1.26 a 2.12, mělo by ti to fungovat bez problémů.
Image

milan0027
Posts: 8
Joined: 14 Mar 2014 15:47
Location: MYJAVA

15 Dec 2016 00:32

verzia 2.12 sa stiahla 1.subor v poriadku, ale subory 2.-7. sa stiahli nie ako archivne ale ako obycajne a program 7z ich nevie rozbalit. Ešte sa mi to nikdy nestalo.

alx97
Posts: 2
Joined: 13 Dec 2016 20:26

15 Dec 2016 11:43

ZelvaCZ wrote:Problém je právě v tom, že ProMods 2.11 funguje na ETS2 1.25, ne 1.26.
Během několika dní by měla vyjít nová verze, která bude s 1.26 fungovat. Teď jedině můžeš v nastavení na Steamu vrátit hru na 1.25.

EDIT: Tak 2.12 už je venku... jestli máš 1.26 a 2.12, mělo by ti to fungovat bez problémů.

čize musím znova stiahnuť všetky tie súbory ? tých 7 súborov myslím

User avatar
astronomer
Posts: 450
Joined: 25 Dec 2015 20:42
Donation rank:

17 Dec 2016 22:38

alx97 wrote:
ZelvaCZ wrote:Problém je právě v tom, že ProMods 2.11 funguje na ETS2 1.25, ne 1.26.
Během několika dní by měla vyjít nová verze, která bude s 1.26 fungovat. Teď jedině můžeš v nastavení na Steamu vrátit hru na 1.25.

EDIT: Tak 2.12 už je venku... jestli máš 1.26 a 2.12, mělo by ti to fungovat bez problémů.

čize musím znova stiahnuť všetky tie súbory ? tých 7 súborov myslím
Jo presne tak. Vždy pri novej verzii všetko sťahovať :twisted:



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: Uzio08 and 1 guest