Game starts without ProMods enabled

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
Post Reply
copeteles
Posts: 2
Joined: 30 Jan 2019 20:54
Donation rank:

05 Feb 2019 21:39

Hello there

It's quite simple. I enable the 7 promods .scs files through the mod manager, I start the game on a fresh profile and the mod simple doesn't get loaded. When I go back to the menu it's disabled again. I'm trying this with only promods enabled. When I try this on an existing profile however, the game crashes.

Here's the log:

Anyone an idea as to what might be going wrong?

Thanks!

User avatar
Rudi Raser
Posts: 2609
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

05 Feb 2019 21:54

are you sure you enabled ProMods with the right profile?

the gamelog says this profile is loading zero mods:

Code: Select all

00:01:43.532 : Profile 'Copeteles3' created.
a picture maybe helps.

copeteles
Posts: 2
Joined: 30 Jan 2019 20:54
Donation rank:

05 Feb 2019 22:29

Ah. I understand now what I did wrong. I enabled the mods, then created a new profile and after it was created I went into the game instead of going back and enabling mods. That was a quite simple fix :)

Thanks bunches, Rudi. You've made my evening!

User avatar
Rudi Raser
Posts: 2609
Joined: 16 Oct 2016 15:02
Donation rank:

05 Feb 2019 22:30

have fun. :)



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests