Loading crash ProMods 2.41

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
Post Reply
Edoxas
Posts: 4
Joined: 29 May 2019 16:58

18 Jul 2019 20:59



this is the link of game.crash. I try to create new profile on game, and use 2.41 promods, but on loading screen my game just turning off. :\

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 5442
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

18 Jul 2019 21:05

We don't need crash.log, but the game.log
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

Edoxas
Posts: 4
Joined: 29 May 2019 16:58

18 Jul 2019 21:14

How i can add the error, pastebin don't let me add more then 512kb......

realmadrid1902
Posts: 426
Joined: 29 Jan 2017 18:37
Location: Alexandria

18 Jul 2019 21:15

you can add it on paste.ubuntu.com too
ProMods user since: 2.15.
PC specs: I don't like to say them.
Langauges: a bit FR Image , EN Image and AR. Busy with School!


User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 5442
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

18 Jul 2019 21:18

You forgot to generate the ProMods def file in the first step of the download process.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

Edoxas
Posts: 4
Joined: 29 May 2019 16:58

18 Jul 2019 21:22

I have it, but what i need to do with this file? Add like zip file to mod folder?

realmadrid1902
Posts: 426
Joined: 29 Jan 2017 18:37
Location: Alexandria

18 Jul 2019 21:25

No you don't. It is not in your game.log and you could generate it in the 1st step when downloading ProMods and you put all the ProMods files in the mod folder. You just download the def and copy it to the mod folder
Last edited by realmadrid1902 on 18 Jul 2019 21:27, edited 1 time in total.
ProMods user since: 2.15.
PC specs: I don't like to say them.
Langauges: a bit FR Image , EN Image and AR. Busy with School!

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 5442
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

18 Jul 2019 21:26

yes just place it in the Mod Folder without extracting, then activate it in the Mod Manager. Make sure it loads above the ProMods files, but below the TCP files.
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: xFuzzy_ and 9 guests