Middle-East Addon loadorder

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 4620
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

29 Jul 2019 18:17

I can't see your log, but the errors you're talking about are already known and will be fixed in a future Update. But those errors are harmless, nothing to worry about
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

gilboa
Posts: 5
Joined: 06 Nov 2018 09:45
Donation rank:

19 Aug 2019 09:20

Seeing the same problem. Map seems to be placed ~500km to the West.

Game log errors / warnings:
00:00:04.457 : <WARNING> [mod] Mod package 'def' does not contain a manifest file 'manifest.sii', creating default information set.
00:00:04.457 : <WARNING> [mod] Mod package 'screens' does not contain a manifest file 'manifest.sii', creating default information set.
00:00:04.457 : <WARNING> [mod] Mod package 'temp' does not contain a manifest file 'manifest.sii', creating default information set.
00:00:04.504 : <WARNING> [mod] Mod package 'daf_f241_stock_sound_1.0' does not contain a manifest file 'manifest.sii', creating default information set.
00:00:04.550 : <WARNING> [mods] No display_name defined in Frosty Winter Weather Sound addon. Using package name instead.
00:00:04.700 : <WARNING> [mods] No display_name defined in Open truck window addon. Using package name instead.
00:00:04.748 : <WARNING> [mod] Mod package 'Route Advisor_KAAC_ONM_Center Bottom_1LTB_WF_MCB_TCB_v4.8' does not contain a manifest file 'manifest.sii', creating default information set.
00:00:04.749 : <WARNING> [mod] Mod package 'Route Advisor_KAAC_ONM_Center Top_1LTB_WF_MCB_TCB_v4.8' does not contain a manifest file 'manifest.sii', creating default information set.
00:00:04.819 : <WARNING> [mods] No display_name defined in Sound Fixes Pack - ETS2. Using package name instead.
00:00:25.466 : <ERROR> [unit] File '</home/gilboa/.local/share/Euro Truck Simulator 2/mod/daf_95_ati.scs | >/def/vehicle/addon_hookups/lamp_daf_95.sii', line 2:
00:00:25.466 : <ERROR> Included at '</home/gilboa/.local/share/Euro Truck Simulator 2/mod/daf_95_ati.scs | >/def/vehicle/addon_hookup_storage.lamp_daf_95.sii', line 2:
00:00:25.466 : <ERROR> [unit] The unit name 'lamp1.addon_hookup' is already taken by an existing unit (of type 'accessory_hookup_data').
00:00:25.466 : <ERROR> load_filtered_unit_array() - Failed to load units from file (/def/vehicle/addon_hookup_storage.lamp_daf_95.sii)
00:00:33.720 : <ERROR> Oversize trajectory order rule without active route checkpoint. uid: 0x2E7A1D9C75C00001
00:00:35.380 : <ERROR> Missing target link for ferry destination! (kdop_link.ferry.izmir)
00:00:37.045 : <WARNING> [economy] Failed to patch trailer definition. Unable to find source definition '_nameless.2a28.5350'.
00:00:37.060 : <ERROR> Company item without company assignment! (114196;11.6719;95639.7)
00:00:38.991 : <ERROR> Garage spawn point not found! (saldus)
00:00:39.053 : <ERROR> Garage spawn point not found! (kuressaare)
00:00:39.053 : <ERROR> Garage spawn point not found! (bbiala)
00:00:39.225 : <ERROR> Garage spawn point not found! (ventspils)
00:00:39.225 : <ERROR> Garage spawn point not found! (taurage)
00:00:39.235 : <ERROR> Garage spawn point not found! (cieszyn)
00:00:39.274 : <ERROR> Garage spawn point not found! (rakvere)
00:00:39.335 : <ERROR> Garage spawn point not found! (valka)
00:00:39.335 : <ERROR> Garage spawn point not found! (tukums)
00:00:39.412 : <ERROR> Garage spawn point not found! (chernyakh)
00:00:39.452 : <ERROR> Garage spawn point not found! (haapsalu)
00:00:39.472 : <ERROR> Garage spawn point not found! (kardla)
00:00:39.473 : <ERROR> Garage spawn point not found! (narva)

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 2162
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

19 Aug 2019 10:11

Hi,

we need to see your whole game.log - it seems that you are using a zoom mod or navigation mod which is causing the not correct aligned map.

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods + RusMap + Great Steppe + Southern Region + Paris Rebuild
ATS: Coast to Coast + US Expansion + CanaDream + PazzMod


ProMods Moderator since April 2018

Image

gilboa
Posts: 5
Joined: 06 Nov 2018 09:45
Donation rank:

23 Aug 2019 16:36

Hello,

Thanks for the prompt answer.

Game log:


Hope its helps.
- Gilboa

User avatar
bmwGTR
Moderator
Posts: 2162
Joined: 10 Jul 2016 11:52
Location: Riegersburg resp. Graz

24 Aug 2019 16:14

Hi,

you need the "Google Maps Navigation Night Version ProMods Middle-East Map Addon":
https://www.sinagritbabasworkshop.com/2 ... iddle-east

Just put it above Google Maps Navigation Mod.

Best regards,
bmwGTR
ETS2: ProMods + RusMap + Great Steppe + Southern Region + Paris Rebuild
ATS: Coast to Coast + US Expansion + CanaDream + PazzMod


ProMods Moderator since April 2018

Image

gilboa
Posts: 5
Joined: 06 Nov 2018 09:45
Donation rank:

24 Aug 2019 16:29

Works like a champ! Thanks!

- Gilboa

a3kp
Posts: 28
Joined: 03 Jan 2016 11:18

05 Nov 2019 12:03

I have the game working with :
ETS 1.35.x
Promods Middle East
Promods 2.41
Rusmap

Load order for me is:

Promods (PM) - Middle East Def & Map
PM - Middle East Assets
PM - Def
PM - Map
Rusmap (RM) - Map
RM - Model
RM - Model 2
RM - Def
PM - Map
PM - Models 1-2-3
PM - Media
PM - Assets

Your welcome.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 8 guests