[ETS2 v1.36.x + ProMods v2.43] Map not loading correctly

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
Locked
Beany001
Posts: 6
Joined: 21 Dec 2019 15:08

04 Jan 2020 16:36

When I open the map all the cities and towns are at the wrong place. Some are even in the water. For example London is in The Netherlands

Example:
Image

Pastebin of Game.log.txt:
https://pastebin.com/WEQgEQFE
ProMods user since 21. December 2019

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 5419
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

04 Jan 2020 16:52

Correct your loading order with ProMods tcp and middle east like this: viewtopic.php?f=42&t=29618
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

Beany001
Posts: 6
Joined: 21 Dec 2019 15:08

04 Jan 2020 17:13

This has fixed the issue. Thanks a lot.
Last edited by bmwGTR on 04 Jan 2020 20:02, edited 1 time in total.
Reason: remove quote, please do not quote the post above yours
ProMods user since 21. December 2019



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 5 guests