ProMod reporting DLC's Missing

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
Locked
Spartan300
Posts: 2
Joined: 21 Mar 2020 16:49

21 Mar 2020 18:18

I've just downloaded ProMod 2.43 and copied over into the MOD folder as stated. After loading ETS2, it reports that the Mod's are incompatible due to some DLC's missing. I have all the DLC's installed and running as normal. I have the latest version (Steam)

Does anyone know why the Mod's are reporting that DLC's are missing, when they are obviously not?

Many Thanks

User avatar
Trucker2223
Moderator
Posts: 5166
Joined: 16 Apr 2017 13:17
Donation rank:

21 Mar 2020 18:22

Make sure the dlcs are activated.
If they are all activated post your game.log
No. 4 forum spammer

No Support via PM!!

ProMods Senior Beta Tester since 2.30
ProMods Moderator since 1. January 2019

Spartan300
Posts: 2
Joined: 21 Mar 2020 16:49

27 Mar 2020 18:58

I did actually have one missing... dooh! lol. All fixed now and happily trucking on.



Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests