ETS2 graphic card vram problem?

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
Post Reply
tjiax1
Posts: 2
Joined: 08 Mar 2014 09:06

17 Mar 2015 07:19

anyone know why ets2 read my powercolor pcs+ r9 290 as 2gb vram only while it had 4gb vram when starting the game

Almighty
Posts: 1258
Joined: 25 Aug 2013 11:59
Donation rank:
Location: Wijhe

17 Mar 2015 10:14

Could be a driver problem, but to be honest I don't know and maybe it's better to ask this question on http://forum.scssoft.com
Happy trucking!



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests