Promods v196 Part 5 Checksum error (The file is corrupt)

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
danish.abd-rahim
Posts: 7
Joined: 25 Jun 2015 17:03
Contact:

16 Aug 2015 08:10

Hai all.

I got some trouble with the achive file. I can't extract the file , it keep said (Checksum error)

5 times try to redownload again (redownload part 5 only), nothing change, it keep can't extract. I don't know why, looks like only me got this problem.

Any solution? :?:
Attachments
Capture jpgweq.jpg
SS
Capture jpgweq.jpg (165.28 KiB) Viewed 1590 times

Horizon™
Developer
Posts: 2042
Joined: 06 Sep 2014 11:53
Location: Lithuania

16 Aug 2015 10:16

1.Try use other internet browser for that, because some users was experiencing some problems with downloading ProMods.
2. Try use this tutorial, probably you did something wrong - http://promods.net/viewtopic.php?f=2&t=3852
Post is proudly delivered by Horizon's Logistics
Image
Drivin' mighty Scania

#WorkingOnLithuania
#Creator of - Iraq

User avatar
MandelSoft
Lead Developer
Posts: 3770
Joined: 08 Aug 2013 10:48
Location: Zoetermeer [NL]

16 Aug 2015 10:43

And furthermore, if you want to unpack ProMods, you need ALL SEVEN PACKAGES AT ONCE!
Your daily dose of wisdom!
╔═══╗────╔═╗╔═╗────╔╗
║╔═╗║────║║╚╝║║────║║
║╚═╝╠═╦══╣╔╗╔╗╠══╦═╝╠══╗
║╔══╣╔╣╔╗║║║║║║╔╗║╔╗║══╣
║║──║║║╚╝║║║║║║╚╝║╚╝╠══║
╚╝──╚╝╚══╩╝╚╝╚╩══╩══╩══╝
Don't ask us for a release date; we don't know either.

User avatar
n4gix.bill.leaming
Posts: 1196
Joined: 07 Aug 2013 18:22
Donation rank:
Location: Hammond, Indiana
Contact:

16 Aug 2015 14:33

Yeah, I noticed that there were not nearly enough files showing in that folder!
Fr. Bill
Global Moderator

Interests: Gauge Programming - 3d Modeling for Milviz

danish.abd-rahim
Posts: 7
Joined: 25 Jun 2015 17:03
Contact:

17 Aug 2015 00:16

MandelSoft wrote:And furthermore, if you want to unpack ProMods, you need ALL SEVEN PACKAGES AT ONCE!
I know that. The only problem now is part 5.
n4gix.bill.leaming wrote:Yeah, I noticed that there were not nearly enough files showing in that folder!
Sorry for that, try used 7zip and it not working, crc error again at part 5.
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (144.06 KiB) Viewed 1522 times

User avatar
Volleybal4life
Moderator
Posts: 6829
Joined: 01 Jun 2014 15:49
Donation rank:
Location: Gouda, South Holland, The Netherlands
Contact:

17 Aug 2015 08:54

Did you already try to re-download it using another browser?
Spamming the forum since June 2014



Image
Some say, I'm addicted to ETS2. But then I say. No, it's ProMods, it's a way of life.
No. 3 forum spammer!

You want a game map?
You get a game map! (ETS2 (WIP))
You get a game map! (ATS (WIP))

danish.abd-rahim
Posts: 7
Joined: 25 Jun 2015 17:03
Contact:

17 Aug 2015 13:02

Volleybal4life wrote:Did you already try to re-download it using another browser?
Yepp.. already used two browser (microsoft edge and google chrome) still no luck..
Btw I try to use another PC/laptop to extract it, sadly it still got error on part 5. I dont know why. Looks like only me got this problem? hmm, this weird man.

User avatar
Volleybal4life
Moderator
Posts: 6829
Joined: 01 Jun 2014 15:49
Donation rank:
Location: Gouda, South Holland, The Netherlands
Contact:

17 Aug 2015 13:04

Delete part 5, and download it again. Overwriting can cause problems too. Do you use a download accelerator?
Spamming the forum since June 2014



Image
Some say, I'm addicted to ETS2. But then I say. No, it's ProMods, it's a way of life.
No. 3 forum spammer!

You want a game map?
You get a game map! (ETS2 (WIP))
You get a game map! (ATS (WIP))

danish.abd-rahim
Posts: 7
Joined: 25 Jun 2015 17:03
Contact:

17 Aug 2015 14:06

Volleybal4life wrote:Delete part 5, and download it again. Overwriting can cause problems too. Do you use a download accelerator?
That's what I did before, delete part and redownload again, no overwriting that file. But same nothing change still got error.
On microsoft Edge I did not used any download accelerator, but on google chrome yes, I used it.. still no luck without used download accelerator.

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 8081
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand

17 Aug 2015 14:25

Try WinRar
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: TairikuOkami and 5 guests