Game crash in Europabrucke

Installation problems or game crashes? Post them here.
Forum rules
ALWAYS FOLLOW OUR SELF-HELP GUIDE FIRST.

If you report a game crash ALWAYS post your game.log.txt in between CODE tags, or if it too large post it on pastebin.com and share the link.
User avatar
plykkegaard
Modeller
Posts: 2549
Joined: 19 Sep 2014 19:18
Donation rank:
Location: Jylland
Contact:

31 Aug 2015 17:54

Remove mods and add one by one until you find the offender
3D Artist - Moderator - Beta tester

T6A5
Posts: 16
Joined: 29 Apr 2015 01:32

31 Aug 2015 22:17

Well, whatever this .dds file is supposed to be of, it hasn't caused any crashes or issues for me. Sometimes I'll get low frame rates in detailed areas but that's about everything that has happened on a modded profile. The Europabrucke issue, if I understood the older threads I read through, was one that affected everyone who used the 1.19 compatible version of the map, and not the result of any problem mods.

User avatar
adrian007
Posts: 273
Joined: 12 Aug 2013 01:50
Donation rank:
Location: Brisbane Queensland

02 Sep 2015 13:27

Sorry if I'm butting in here but can assure you that this particular issue has been resolved here http://promods.net/viewtopic.php?f=29&t=6952&start=30 I did a post about this very hiccup and am stoked to be driving along the Brenner Pass sorry for the images had a clean out of the hosting site but I think you get the idea .
If you have already upgraded to 1.97 sorry and disregard this missive . ;)
Adrian 8-)

T6A5
Posts: 16
Joined: 29 Apr 2015 01:32

02 Sep 2015 17:41

Yeah, I just upgraded to 1.97. No more crashes :D

Although I do have some issues with the area still. I haven't found any jobs to the place besides from Iceland, so I don't know if jobs from other places have the same problem, but from Iceland, there is no navigation to the rest station. It doesn't show up on the route advisor, and putting the custom waypoints available in 1.20 doesn't alter your GPS display either.

Image

I think I found a specific point in the game log that addresses the issue:

Code: Select all

00:04:41.388 : <ERROR> Route cannot be found between [-41007.70703;4.50000;3141.15625] and [1655.68750;31.80469;21225.23047]! Map is discontinuous?
That bit is further up in the game log than what I'm going to post below.

Also, not related to the above issue, but added here for the sake of not posting another thread, some issues with truck emblems. I have not been able to recreate this on the vanilla game.
Image

Log:



I note that the generic reflection error has gone away (I disabled my Jazzycat packs until he comes out with updates), but it's been replaced by a disturbingly large amount of things that "have dangling pointers", whatever that means.

Thanks.

User avatar
plykkegaard
Modeller
Posts: 2549
Joined: 19 Sep 2014 19:18
Donation rank:
Location: Jylland
Contact:

02 Sep 2015 17:59

Remove unused mods from the folder
I know it is a pain but engine reads all defs
3D Artist - Moderator - Beta tester

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 8065
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand

02 Sep 2015 22:23

It seems the company is not properly connected to the road, we're looking into it
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: poiop757 and 10 guests