train rail line Truck does not recognize. no collision/shake

Please report bugs you encounter here.

Please DO NOT report game crashes or installation issues here!
Forum rules
Before you report a bug, please check if the bug is already known:
HERE


2.46 has been released please post issues with 2.46 only
Post Reply
Theosz
Posts: 56
Joined: 21 Sep 2013 17:21

03 Jun 2016 21:16

well, few posts about rail.

On entire map I have this problem.i.e. (despite I don't know how real ;-) the height of the "train line" be/is, there are other type/kind but I still can't where the height is low, maybe near Pécs, Sgezed that is really... real)

the truck pass over without recognize it. it is like do not exists.

http://imgur.com/mnezRAz

http://pastebin.com/zDvVADfj

-54744.6;13.7165;8541.88 (near Lorient). it is only a one of many examples can find in map)

TY for everything

User avatar
Callipso
Posts: 750
Joined: 12 Feb 2016 23:40
Donation rank:
Location: Flagstaff, Arizona

05 Jun 2016 21:09

usually the tram rails are responsible for this problem. the normal railroad tracks will shake your truck.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 3 guests