Rotterdam Garage

Please report bugs you encounter here.

Please DO NOT report game crashes or installation issues here!
Forum rules
Before you report a bug, please check if the bug is already known:
HERE


2.40 has been released please post issues with 2.40 only
Post Reply
Cotjuh
Posts: 5
Joined: 08 Oct 2016 22:20
Donation rank:

18 Feb 2019 16:16

It's very weird but my garage in Rotterdam is actually placed on a road :lol:
Problem is though that there is traffifc running up my "driveway" on a oneway road...
So when I try to get out, and they drive in, im stuck sometimes...

Kind regards
Cotjuh
(Remco Frankena)

User avatar
ScuL
Founder
Posts: 7505
Joined: 31 Jul 2013 23:51
Location: Auckland, New Zealand

18 Feb 2019 22:41

Yes this is a known bug
I am Image Dutch living in Image New Zealand and I speak Image EN Image DE Image SE Image FR
Image

Cotjuh
Posts: 5
Joined: 08 Oct 2016 22:20
Donation rank:

15 Mar 2019 09:15

But is it a Promods bug or a ETS2 Bug ?

User avatar
Vøytek
Developer
Posts: 8995
Joined: 05 Jan 2014 19:38
Location: Luboń
Contact:

15 Mar 2019 10:57

It's a ProMods bug, Rotterdam was rebuilt.
Image
Current development work: various stuff
#1 forum spammer
Enjoying PM since 1.52
YouTube channel [PL]: http://youtube.pl/vooytek



Post Reply
  • Informatio
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest