Se poate juca si pe MP?

Post Reply
Hilos
Posts: 2
Joined: 18 Apr 2017 17:21
Donation rank:

04 Jan 2018 19:21

Salutare tuturor, vreau sa stiu daca se poate juca ProMod si pe MP.

Daca se poate intra si cu ProMod pe MP va rog frumos un mic guide ar fi excelent , sau o explicatie mai amanutita.

Am jocul cuparat si toate DLC necesare.

In momentul cand intru pe un server nu ami gaseseste nici un mod ? :evil: :evil: :evil:

xela1961
Posts: 204
Joined: 22 Feb 2016 00:55

17 Jan 2018 11:02

Nu merge. Pe MP doar cele din SCS, joc original+DLC-urile. Nici un alt mod adaugat nu merge pe MP.

Hilos
Posts: 2
Joined: 18 Apr 2017 17:21
Donation rank:

19 Jan 2018 18:54

Ok multumes de raspuns .



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest