Discutii despre harta ProMods si ETS2

Romanian
eurobill
Posts: 6
Joined: 25 Dec 2013 09:09

21 Mar 2015 18:19

Sunt perfecte noile drumuri bagate odata cu versiunea 1.90, asta da profesionalism.

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

21 Mar 2015 21:13

Intradevar, am vizitat ARP-ul si Estonia, uimitor! Va trbui s mai vizitez Slovenia, Scotia, Islanda, Insulele Feroe si Franta!
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

eurobill
Posts: 6
Joined: 25 Dec 2013 09:09

23 Mar 2015 10:41

Am fost azi in Islanda si Is. Feroe, sunt foarte frumoase zonele :)
Poze: https://www.worldoftrucks.com/en/online ... p?id=57222

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

23 Mar 2015 20:07

eurobill wrote:Am fost azi in Islanda si Is. Feroe, sunt foarte frumoase zonele :)
Poze: https://www.worldoftrucks.com/en/online ... p?id=57222
N-am apucat sa merg acolo, dar am fost si in restul Estoniei, foarte bine facut acolo ;)
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

03 Apr 2015 00:02

Noul DLC de la SCS este JALNIC! Cine este SCS'u asta sa considere ca poate face ORICE?
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

Royota
Posts: 25
Joined: 08 Apr 2015 12:07

08 Apr 2015 20:48

Salutare...am si eu o problema cu ruta. Am bagat modul pe versiunea 1.16(1.17 nu am gasit-o nicaieri) si pot sa ma joc foarte putin...cam 5 minute dupa care primesc eroarea cu Dont Send. Indiferent de cate ori reintru in joc, aceasi problema. Pe versiunea mai noua 1.18 nici nu pot intra in joc cu modul activat. Ma poate ajuta cineva sa il fac sa mearga normal?
Nu cred ca e de la PC problema, caci cele 5 minute care le pot juca ruleaza foarte bine la High. Va multumesc anticipat

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

09 Apr 2015 19:22

Uhh mai ai si alte moduri? Acestea pot cauza eroarea.
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

Royota
Posts: 25
Joined: 08 Apr 2015 12:07

09 Apr 2015 19:30

Nu am niciun alt mod. Am incercat fara def.file cum mi s-a sugerat pe topicul "ProMods 1.91 is now released" dar asa nici nu imi intra in joc. Aceasi eroare...doar ca nu ma pot bucura nici de cele 5 minute. Testat jocul fara niciun mod si merge perfect.

Edit: Am sters modurile si le-am bagat iarasi cu tot cu def.file si am reusit sa fac vreo 250 de km, deci la prima vedere merge.
Revin cu alta intrebare, imi cer scuze daca nu e in topicul potrivit, dar nu are rost sa fac un topic nou pentru asa ceva...am vazut pe Youtube cum ies unii din cabina si se plimba prin parcari, etc. E vreun mod pentru asa ceva? Merge jucat alaturi de promods?

User avatar
Michael Rosen
Posts: 2183
Joined: 28 Aug 2014 07:10
Location: Bucureşti ,Muntenia, România

09 Apr 2015 23:10

Nu, nu exista asa ceva. si INTOTDEAUNA TREBUIE SA AI FISIERUL DEF! Vezi tutorialul.
"Something changes"

Keep Calm and Join The Nut House

Royota
Posts: 25
Joined: 08 Apr 2015 12:07

12 Apr 2015 13:03

Hristos a inviat!
Din pacate tot cu o problema vin in loc sa ma pot bucura de joc mancand cozonac(hehe). Joc cu Steam,deci exludem din start o eroare legata de provenienta jocului, cum ar fi putut fi cazul in mesajele de mai sus. Asadar problema e relativ asemantoare. In portiunile de harta Promods (adica Danemarca, Finlanda etc) dupa cateva minute de joc primesc eroare Microsoft Visual C++. Cautand la general o rezolvare a erorii asteia fara legatura cu jocul, nu am gasit nimic relevant...
"Software problem" - De ce ar fi software problem atata timp cat jocul e original, modul e descarcat la fel cum l-ati descarcat cu totii si voi va puteti juca linistiti.
Ma gandesc, sa fie Pc-ul devina? Daca are relevanta am un i3 cu 4gb ram si placa video de 2gb, majoritatea setarilor grafice ale jocului sunt setate automat la High, doar vizibilitatea in oglinzi e setata la scazul, le-am lasat asa si ruleaza fara sa sacadeze,dar agata aproximativ o secunda la cateva minute.
Driverele placii video sunt la zi....deci chiar nu imi pot da seama unde ar fi problema. Daca ma poate indruma cineva, i-as ramane recunoscator.
Va doresc Paste Fericit si multa bucurie tuturor



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest