[LT] Padėkit

Post Reply
LekTriM
Posts: 2
Joined: 28 Jun 2016 18:04

28 Jun 2016 18:09

Sveiki, norėjau paklausti kodėl kai aš isirašau promods ir ru mapus, bei promods priekabas, man užcrašina žaidimą? Žaidimas piratinis, ar tik su legaliu eina naudoti šituos modus? Ačiū už pagalbą.

EDIT: Manau kad man crašina dėl to kad neišarchivuoju aš 1 promods ir rusų mapus, bet man jį neleidžia rašo kad negali atidaryti failo.

LiudvikasLTU
Posts: 1
Joined: 05 Jul 2016 20:24
Donation rank:

08 Jul 2016 16:07

Rusmap yra 1.23, galbūt dėl to crashina. Dabartinė žaidimo versija yra 1.24

pauliaxz
Modeller
Posts: 281
Joined: 16 Feb 2014 16:18
Donation rank:
Location: Panevėžys, Lithuania

11 Jul 2016 07:09

RusMap veikia ir ant 1.24.

Ets2 mod aplanke turi turėt tik .scs failus abiejų mapų. ProMods'ų turi būt šitie failai: assets, map, def, model1, model2 ir gal dar kažkas, nepamenu. RusMapo irgi panašiai. Visus parsiųstus parts reikia išarchyvuoti.

+ Parsisiuntus RusMapą, ten yra instrukcijos kaip tinkamai sudėlioti failus eilės tvarka (load order)

++ Kadangi tavo piratinė versija, negalim užtikrinti pilno support'o, tai lyg ir prieštarauja ProMods taisyklėm.

User avatar
mq5543
Posts: 5
Joined: 19 Jan 2015 19:21
Location: Klaipeda, Lithuania

07 Sep 2016 21:16

Labai abejoju, ar žaidimo failai (ar tai STEAM'e pirktas žaidimas ar parsisiųstas iš torrentų) skirtingai reaguoja į promods/rusmap modifikaciją, kadangi modifikacija kaip ir standalone failai, kurie tiesiog prideda papildomą turinį į patį žaidimą ir tiek.

Greičiausiai, problema bus jau su minėta modų eilės tvarka (load order), jei crashina nusistačius tinkamą modų failų eilės tvarką, tai duok žinot, bandysim ieškoti kitų problemos kilmės priežasčių ir sprendimo būdų.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests