ProMods 2.46 for game version 1.37 has been released. Please be kind to the download servers :)
Please note that TruckersMP (multi-player) is still on game version 1.36 / ProMods 2.45

Balkan ne dela

Slovenian/Croatian/Serbian
Post Reply
imt
Posts: 1
Joined: 05 Apr 2015 09:41

20 Jan 2018 13:24

Pozdravljeni.

Dodatek balkans mi ne dela. Promods dela normalno, balkans pač ne. Sredi nalaganja vrže ven. Zaporedje modov je pravo. Imam verzijo 1.3 ter zadnjo verzijo Balkana in Promodsa.

Hvala za pomoč in LP

User avatar
bratogo
Posts: 138
Joined: 04 Sep 2013 17:42
Donation rank:
Location: Srbija / Beograd

21 Jan 2018 14:58

Budi ljubazan pa postavi "game.log", "game.log" se nalazi u "C:\Users\User_Name\Documents\Euro Truck Simulator 2" (Win 10), bilo bi dobro da "game.log" uploaduješ na PASTEBIN i da postaviš link ako je fajl prevelik. Zamolio bi te da napišeš koje su verzije modova (ProMods xx, Balkans xx).

User avatar
Master_of_the_roads
Posts: 368
Joined: 10 Sep 2015 14:21
Location: Bernardin

21 Jan 2018 15:31

Pozdravljen imt, katere modifikacije imaš poleg Promodsa in Project Balkansa 2.7 inštalirane in vklopljene ? Če imaš tudi Poland Rebuilding Reworked zraven teh, je možno da nimaš pravega zaporedja v Mods managerju. Poland Rebuilding Reworked mora biti višje od Project Balkansa in višje od Promods datotek.

Seveda pa je lahko vzrok tega tudi katera od vremenskih ali zvočnih modifikacij. Naredi vse tako kot je svetoval uporabnik bratogo ter na strani Pastebin prilepi svoj game.log .

Posebno obvestilo : moda kot sta Real European Companies in pa Real European Gas Stations sta trenutno nekompatibilna s Promods karto in ostalimi modi, brez napak delujeta samo na vanilla verziji ali kateri od grafično manj zahtevnih kart, ki niso del Promods programiranja, kompatibilne verzije ter kaj vse s Promodsom normalno deluje, najdeš na tem forumu. Če imaš samo uradno zaporedje modov za Promods upoštevano, si še oglej ali je katera od grafičnih modifikacij rdeče označena, v tem primeru jo zamenjaj z novejšo verzijo ki je v tej najnovejši verziji igre podprta. Rdeča oznaka za modifikacije pomeni da le-te niso več podprte, svetuje se torej njihova odstranitev ali zamenjava.

Srečno pot še naprej. ;)Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests