Šta, kako...

User avatar
bratogo
Posts: 60
Joined: 04 Sep 2013 17:42
Location: Srbija / Beograd

06 Apr 2017 20:31

Da li ti je verzija igre 1.26.2.4s? Izgleda da imas problema sa modovima. Probaj jedan po jedan mod da iskljucujes, pa da vidis koji pravi problem. Mape kada iskljucujes iskljuci sve delove od mape / mod-a. Ako si presao na novu verziju 1.27.* e onda ti nece raditi, moraces da cekas da urade apdejt za novu verziju igre. Kod nove verzije igre ima izmena, izmene su u delu promena u nazivu mat fajlova (The method of generating names of material files in the /automat directory was changed from SHA1 to CityHash64), tako da stari modovi vise nece moci da rade na novoj verziji osim ako ih autori apdejtuju.
;)

Nikola2005
Posts: 16
Joined: 06 Feb 2017 20:55

19 Jul 2017 23:44

Nego,promods je preuzeo project balkans teritoriju,i dodao rijeku,očito da promods ima pik na balkan,uradili su ga super

aerodromeskopje
Posts: 2
Joined: 22 Jul 2017 21:02

22 Jul 2017 21:06

Zdravo momci! Jer ima nacin da se igra update na 2.27 a da se ne koristi steam, nego non-steam verzija?

User avatar
brainiac
Posts: 1062
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Location: Belgrade, Serbia

24 Jul 2017 20:25

Taj sam.
Working on rebulding Russian interchanges and highways: http://www.promods.net/viewtopic.php?t=14202.

User avatar
bratogo
Posts: 60
Joined: 04 Sep 2013 17:42
Location: Srbija / Beograd

22 Aug 2017 21:09

Momci vozite li vi ove kamione? Nešto se slabo to vozi izgleda da posustaje volja za ETS2.

Image

Image

User avatar
brainiac
Posts: 1062
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Location: Belgrade, Serbia

23 Aug 2017 19:55

Kakvo je to pitanje?
Neko vozi, a neko pravi mape.
Working on rebulding Russian interchanges and highways: http://www.promods.net/viewtopic.php?t=14202.

User avatar
bratogo
Posts: 60
Joined: 04 Sep 2013 17:42
Location: Srbija / Beograd

05 Sep 2017 22:20

E onda samo napred.

rubiroza
Posts: 1
Joined: 19 Feb 2015 14:50

05 Feb 2018 09:14

Nameravam da ovih dana uzmem i poslednji DLC koji mi nedostaje (Vive la France), pa da se bacim na instalaciju i probu ProMods mapa. Interesuje me da li je nakon instalacije ProMods mape potrebno kreirati novi profil? Da li do sada preveženi putevi (bez ProMods mape) i dalje ostaju u žutoj boji ili se "Explored" procenat vraća na nulu?

User avatar
bratogo
Posts: 60
Joined: 04 Sep 2013 17:42
Location: Srbija / Beograd

05 Feb 2018 23:14

@ rubiroza

Dobro došao na forum ProMods-a. Da potrebno je da napraviš nov profil a da onaj sa orginalnom mapom ne diraš to jest sačuvaš. Pa kada želiš da igraš ProMods ti aktiviraš profil koji si napravio, a kada želiš da igraš orginalnu mapu ti aktiviraš drugi profil. To bi ti bio moj savet, a i ja tako radim imam tri profila jedan za ProMods, drugi za Mađarsku mapu a treći je za orginalnu mapu iz igre.

User avatar
brainiac
Posts: 1062
Joined: 09 Oct 2015 20:40
Location: Belgrade, Serbia

08 Feb 2018 23:53

Ja sve igram sa jednim profilom (i sve "standalone" mape), a sa drugim testiram.
Working on rebulding Russian interchanges and highways: http://www.promods.net/viewtopic.php?t=14202.



Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest